Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire örültök ha egy fiú leszólít titeket, odamegy hozzátok?
Lányok (16 év körüli lányok) ha mondjuk plázába vagytok , west end , pólus center mindeggy. Akkor hogy kezelitek ha odamegy hozzátok egy fiú és ismerkedni szeretne , sőt ha mondjuk 2-en hárman vagytok és úgy jön oda 1-2-3 fiú?
Mármint hogy mennyire lesztek jóindulatúak, vagy az majd tőlünk függ 😁?
A lènyeg hogy jó módja-e ez a módszer az ismerkedésnek szerintetek?
Vagyis el leszek-e küldve a p....ába vagy meghívhatlak egy sajtbuegerre? :D
16 vagyok barátnőt szeretnék , nem tudom hogy kezdjek neki , ennyi a nagy sztorim.
Kösz ha elolvastad.
Ez igazàbol több kérdés ezért bocsi,
Szóval arra is kérdezek ha egyedül egy lànyhoz megyek oda
Meg ha egyedül pàr lànyhoz, meg ha pàr barátommal estleg pár lányhoz,
Nem baj ha nem válaszoltok mind 3 ra
Én nagyon örülnék nem lennél elküldve.
16L
Kérdező, nem gondolod, hogy ha 3 fiú odamegy 3 lányhoz, akkor ott nem a szimpátia a fő, hanem valami más?
Parányi a valószínűsége hogy éppen az a 3 lány szimpatikus nekik és mindegyiküknek más-más lány...
Ssaa nem hülyeség amit momdasz.
A lányoknak meg köszönöm a válaszokat :)
Kedves Kérdező!
Köszönöm, hogy így értékeled a válaszomat, de - amint látod - nem mindenki így gondolkodik. Nem csodálkozom és nem vagyok sértődött, mert nem állítom, hogy az én véleményem mindig, minden szempontból tökéletes. Előfordult már, hogy megírtam valakinek a véleményemet, de egy másik válaszoló véleményét a magaménál is jobbnak tartottam.
Az a helyzet, hogy ha a fiú tetszik, és eltalálja a megfelelő hangot is, akkor nincs probléma.
Ha ebből valamelyik nem, akkor esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!