Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hol lehet titeket megismerni? Hol örülnétek annak, ha odamenne hozzátok egy fiú és megszólítana?
Figyelt kérdés
Szeretnék élőben odamenni lányokhoz, csak sajna a tömegközlekedésen eddig nem volt rá módom, mert sokan voltak. van máshol hely ahol örülnétek, ha odamenne valaki hozzátok? 17\F2019. márc. 3. 20:42
1/17 anonim válasza:
Könyvtárba menj:D ott sok a kedves normális lány
2/17 anonim válasza:
Könyvtár vagy hobbi (edzés, kirándulás, koncert stb.)
3/17 anonim válasza:
Mondjuk,ha üldögél a leányzó a Dunaparton vagy épp bevásárlás közben van...mondjuk tescoban vagy sparban.Szerintem ezek nem zavaróak...ezeken a helyeken,lehet beszélgetni is.
Pl.romantikus filmekben is szólítanak le lányokat vàsárlàs,nézelődés közben :)
4/17 anonim válasza:
Én bárhol örülnék neki, mert amilyen ronda vagyok hozzám senki nem jön oda
5/17 anonim válasza:
#4 arra törekedj,hogy tiszta legyen a lelked és akkor gyönyörű szép leszel❤
6/17 anonim válasza:
#5 én igyekszem, de ez sajna a mai srácoknak nem elég 😉
7/17 anonim válasza:
Hol lenne elég? Azért nézzetek már ki valahogy basszus... 19/f
8/17 anonim válasza:
Buta #7 jó not akar!
De ahhoz még nem nőtt fel tudja mi a tisztelet!
9/17 anonim válasza:
Nem csak jó nőt akarok. Hanem jó csajom van😅 de neked még jó pasi sem jut😅😅😅
10/17 anonim válasza:
Öcsike,azért tanúsíts tiszteletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!