Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonülős lányokat hol lehet megismerni?
Mivel benne is van, hogy otthon ulos, emiatt nem sokat fog kijarkalni. Legalábbis plazaban, parkban, ilyen helyeken nem igazán találod meg.
Esetleg ha suliba megy/jön haza akkor, bár gondolom ehhez "merszed" nem igazán van. Esetleg suliba belül tudod megismerni.
Interneten nem igazán. Ugye egy ilyen anonim oldalon kitudja ki áll a képernyő mögött, facen meg nem írja ki a lany, hogy "otthon ulos" vagyok.
Nyugodtan ismerkedj más lányokkal is. Meg suliba belül. És ha sok ismerősöd van, csak találsz közülük valakit aki nem "maszkalos"
Bárhol azér az otthon ülős lányok is ki szoktak menni néha. De amúgy interneten szoktam /szoktunk ismerkedni
16L
Mivel otthonülősök ezért valami kötelező programokon/tevékenységeken szokás ilyen lányokkal összefutni. Suli például vagy esetleg templom. De sok ilyesféle hely van, esetleg a szüleivel megy valahova és arra is kényszerítve van mert amúgy otthon lenne.
Kicsit én is ilyesmi vagyok de én azért ha van kivel meg van miért megyek magamtól is :) De legtöbbször én is otthonülős vagyok :S Próbáltam én is rengeteg helyet, könyvtárat is mindent ami így jó ötletnek tűnt de sajnos én sem ismerek ilyen vagy hasonló lányokat... Nem baj, majd egyszer hátha :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!