Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, csendes és visszahúzódó. Olyan barátaim nincsenek akikkel találkoznék, de egyébként az osztályban mindenkivel jóba vagyok. Barátnom még nem is volt. De nagyon szeretnék egyet, és elszeretném kezdeni az utat hozzá. Ki mit ajánlana hogy hol tudnék ismerkedni? Esetleg valami tippek a “ csajozáshoz “?

Elore is köszönöm az értelmes válaszokat. 🖤

2019. márc. 16. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Először is az iskolában könnyű ismerkedni. Olyan emberrel könnyebb ismerkedni, aki a környezetedben van.

Csendes vagy és visszahúzódó, amivel nincs baj. Sőt, már szinte ritkaságnak bizonyulsz;)

Nem kellenek ide csajozós dumák. Minden lánynak másféle pasi jön be, szóval vannak sablon szövegek, de azok már unalmasak.

Egy jó tanács: Add magad és ne próbálj meg másokért változni!

16L

2019. márc. 17. 01:14
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem igazából bárhol tudsz, csak legyél kedves, nyitott stb.

Egyébként én szívesen beszélgetek /ismerkedek bárkivel 😂

L

2019. márc. 17. 07:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 🖤
2019. márc. 17. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!