Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van egy lány aki bejön nekem. Nagyon jóban vagyok vele, egy csomót beszélgetünk és rengeteget időt töltünk el egymással. Egészen tegnapig azt éreztem, hogy én is bejövök neki, már rá is vettem magam végre arra, hogy lépjek felé, előre felkészültem arra, hogy mit fogok neki mondani, erre amikor megyek haza az edzésről azt látom, hogy egy sráccal ölelkezik meg smárol a parkban és láthatóan jól is érzi vele magát... (amúgy rendes lány, nem olyan, hogy minden hónapban másik pasija van, sőt meg nem is volt neki):c nagyok kellemetlen érzés volt amikor megláttam őket... és az a gáz, hogy ez már a 3. ilyen eset. Én vagyok ennyire szerencsétlen? Mit csinálok rosszul, hogy mindig csak a,,friendzone"ban maradok? :/

#Barátnő-barát-kapcsolat-iskola
2019. márc. 14. 20:18
 1/2 anonim válasza:

Azt csinálod rosszul, hogy ki akarsz lépni a friendzoneból, ha tetszik a lány bele se kell lépned.

Ha tetszik neked, akkor hívd el kávézni, borozni bármi ehhez hasonló, ha igent mond, akkor szuper, te is tetszel neki, ha nem, akkor ez van, nem áll meg a világ.

Nem tetszhet mindenki mindenkinek, de ha nem lépsz felé egybol, hanem csak baratkozol az elején, akkor mindig ez lesz.

Lépj ki a komfort zónádból és hívd el randizni (nyilván most nem erre a lányra gondolok, hanem majd a következőre).

Gondolom amúgy még fiatal lehetsz, a kérdésed alapján, szóval végszóként csak annyit mondanék, hogy elmondani valakinek hogy tetszik és elhivni randizni nem gáz, ciki vagy ehhez hasonló, legyél magabiztos és lépj. Sok sikert hozzá.

2019. márc. 15. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Fhute! Részvétem. Rá se ránts, a nő olyan mint a busz, jön a következő.

Am én sem értem, mi lehet a baj. De eddig olyanokkal hozott ossze az ég hogy a lánynál ott volt egy lazáratlan, se veled-se nélküled pasi aki még kavarta a lecsót és a csaj is érzett még vmit iránta.

Kitűnőre erettsegizett, egyetemista, mérnökés orvoshallgato lányok ezek.

Miért????

Tartsa magát annyira egy nő, hogy tud nemet mondani és kilepni egy kapcsolatbol ami többé nem építi. Ne én legyek a felelős azért hogy tudjon nemet mondani. És ne én legyek a "jobb ajánlat" akiért érdemes otthagyni az előzőt.

Rosszul látom? Ezt jelentené a küzdeni egy kapcsolatért?

2019. márc. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!