Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Azt csinálod rosszul, hogy ki akarsz lépni a friendzoneból, ha tetszik a lány bele se kell lépned.
Ha tetszik neked, akkor hívd el kávézni, borozni bármi ehhez hasonló, ha igent mond, akkor szuper, te is tetszel neki, ha nem, akkor ez van, nem áll meg a világ.
Nem tetszhet mindenki mindenkinek, de ha nem lépsz felé egybol, hanem csak baratkozol az elején, akkor mindig ez lesz.
Lépj ki a komfort zónádból és hívd el randizni (nyilván most nem erre a lányra gondolok, hanem majd a következőre).
Gondolom amúgy még fiatal lehetsz, a kérdésed alapján, szóval végszóként csak annyit mondanék, hogy elmondani valakinek hogy tetszik és elhivni randizni nem gáz, ciki vagy ehhez hasonló, legyél magabiztos és lépj. Sok sikert hozzá.
Fhute! Részvétem. Rá se ránts, a nő olyan mint a busz, jön a következő.
Am én sem értem, mi lehet a baj. De eddig olyanokkal hozott ossze az ég hogy a lánynál ott volt egy lazáratlan, se veled-se nélküled pasi aki még kavarta a lecsót és a csaj is érzett még vmit iránta.
Kitűnőre erettsegizett, egyetemista, mérnökés orvoshallgato lányok ezek.
Miért????
Tartsa magát annyira egy nő, hogy tud nemet mondani és kilepni egy kapcsolatbol ami többé nem építi. Ne én legyek a felelős azért hogy tudjon nemet mondani. És ne én legyek a "jobb ajánlat" akiért érdemes otthagyni az előzőt.
Rosszul látom? Ezt jelentené a küzdeni egy kapcsolatért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!