Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket vehetem jelnek hogy tetszem neki, vagy inkább csak próbál jófej lenni?
Sziasztok!
Van egy lány osztálytársam,igazából eddig kb köszönő viszonyba voltunk,viszont nekem titokba tetszett,de nem láttam jelet,hogy megérné próbálkozni.Viszont hétfőn mintha teljesen megváltozott volna.Elküldtek engem labdáért,és jött utánnam a szertárba,a többiektől kaptam is megjegyzéseket. :) Utánna volt egy kisebb konfliktusom a többiekkel,aminek a vége az lett hogy elegem lett és különvonultam a többiektől,ez a lány jött utánnam és ketten külön csináltuk a dolgokat.Közben amúgy folyamat mosolyog rám,igaz régebben is néha hátranéztem órákon és olyankor rám mosolygott.Az az egy dolog hátráltat,hogy volt olyan óránk,ahol hallottam hogy a többieknek olyanokat mondott,hogy több palit fűzött egyszerre,és olyant is amiből én azt szürtem le,hogy van barátja,de ez nem biztos.Igazából rákérdezni még nem merek,mert félek,hogy a többiek elött ténylegesen beégek,esetleg a többi lány elött is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!