Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak, akik azt tanácsolják,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak, akik azt tanácsolják, hogy ismerkedjünk akár az utcán is. De mégis hoy szólíts meg egy vadidegent, ki szimpatikus?

Figyelt kérdés

"Szia, xy vagyok, szimpatikus vagy, szeretnél beszélgetni?"

Elsőre jól hangzik az ötlet, de ha nincs valami komolyabb ok, amiért megszólítod, biztosan magába zárkózik avagy elmenekül, nem?

2019. márc. 11. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Én nem menekülnék el. Ez emberfüggő. Az emberek többsége online se válaszol, ha ismerkednének vele, szóval nagyjából ugyan annyi esélyed van. Annyi a különbség, hogy ott azonnal látjátok egymást.
2019. márc. 11. 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is fura. Főleg manapság, bizalmatlanabb az emberek, nem is véletlenül.

Utcán - nem szó szerint kell érteni, nem úgy, hogy odamész egy vadidegenhez. De pl. nekem volt, hogy valakivel minden reggel egy buszon utaztunk. Nézegettük egymást, szóval volt okunk azt gondolni, hogy kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Aztán egyszer összefutottunk az utcán, köszöntünk egymásnak és beszélgettünk. Mondjuk akkor kiderült, hogy nem szimpatikus, de nem ez a lényeg :D

De ugyanígy lehet bármilyen más helyen. Pl. valahol közösen várakoztok. De akkor sem úgy, hogy szia, szimpatikus vagy, ismerkedni akarok, add meg a számod :D beszélgessetek, használjátok ki a várakozási időt és ha a beszélgetés alapján szimpatikus vagy neki, akkor biztosan örül, ha elkéred a számát.

2019. márc. 11. 13:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Jöhetnek még válaszok.
2019. márc. 11. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kulcs az, hogy ne egyből támadd le, de ne is kezdj mindenféle h*lyeségről beszélni. Nehéz megtalálni, mit lehet ilyenkor mondani, na meg a humora is mindenkinek más de a megnevettetés szerintem fontos kezdésnek.
2019. márc. 11. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Tehát a lényeg az utcán ismerkedésben a következő:

Ha hülyének néz és elküld a csaj, akkor örülj neki, mert nem neked való.

Ha elfogadja a meghívást vagy bármit, akkor okos és nyitott lány, nyerő választás.

Nem csinálhatod rosszul, de egy ilyen utcás dologhoz tökösnek kell lenni és elég magabiztosnak, tehát tudd, hogy mit csinálsz.

18/F

2019. márc. 11. 20:35
 6/11 A kérdező kommentje:

4. értem, köszönöm

5. de nem mindegy, hogyan csinálod, simán elronthatod, mint ahogy akkor is, ha nem utcán teszed. Számít hogyan lépsz fel s nem hiszem, hogy ha "csak úgy" oda méssz, az nyerő lenne bárkinél.

2019. márc. 11. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember nem az utcán csajozik, nem is hallottam még olyanról, hogy ott ismerkedett össze valaki. Ritka esetek vannak, de nem jellemző, nem tanácsos ott csajozni több dolog miatt sem.

Esetleg olyan helyzetben, hogyha valaki nagyon megtetszik és nem akarnád elszalasztani.

18/F

2019. márc. 12. 19:06
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 akkor hol tanácsolod?
2019. márc. 12. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát amikor csajozni akar az ember, akkor általában abból vagy nem lesz semmi vagy pedig valami rosszat szed össze. Természetesen nem az egyéjszakásokra gondolok, meg a futó kapcsolatokra, hanem amikor valaki barátnőt akar.

Az úgy jó, hogyha sok embert ismersz, köztük sok lányt és szimpatikusak vagytok egymásnak valamelyikkel, egyre többet beszélgettek, sokat nevettek együtt, utána bókolgatsz neki, Ő visszabókol neked, randiztok, csók, stb. Szóval így a legjobb "csajozni", ebből lesznek hosszútávú, értelmes kapcsolatok(a legtöbb esetben), nem pedig azokból, hogy na én most megyek csajozni. :D

Egyébként ha konkrét helyre gondolsz, akkor lehet végül is bulizóhelyen is, valami sporthelyen(pl. uszoda, edzőterem, stb.), lehet valami rendezvényen is(koncert, kiállítás, stb.), attól függ milyen típus vagy.

18/F

2019. márc. 13. 16:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted, mondhatni a "véletlen" műve?

Tehát helyzet hozza, stb.?

2019. márc. 13. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!