Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjünk meg?

Figyelt kérdés
Szoktam látni egy fiút a buszon. Szimpatikusnak találom, és nagyon szivesen megismernem. Tinderen amilyen kicsi a világ az egyik haverjaval jobbra huztuk egymast. Elkezdtünk chatelni. Mondtam neki h nekem tetszim valaki a buszrol. Megkerdezte, hogy talalkozunk e, ami nem randi lenne. Elmenjek? Sülhet ez jol el? Vagy nem hajtana ram a buszos, mert a baratjaval talalkoztam, mint barat? Mit csinaljak? Hogy ismerkedjünk meg?

2018. jún. 4. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
randi az biztos
2018. jún. 4. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Hol lax megyeileg?
2018. jún. 4. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

Az összes kérdésedre a válaszom sorrendben:

-Sehogy.

-Ne.

-Nem.

-Nem hajtana rád.

-HAgyd békén mindkettőt.

-Sehogy.

2018. jún. 4. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, miert vagy ilyen negatív?
2018. jún. 4. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:

En nem mennek bele! Aki tudja, hogy valakinek tetszel, es elhivja...

Ez rohadt baromsag! azt akarja, hogy gondold meg magad, hatha megis tetszeni fog neked a tinderes fos

2018. jún. 4. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy baratja?
2018. jún. 4. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát mindenképp megér, de nem árt felkészülni valami jó egyedi lerázós szöveggel. Nagy rá az esély hogy nem ismeri az illetőt. HA viszont tényleg ismerik egymást és a buszosnak is bejössz, valószínűleg ,,hajtana rád", feltéve hogy a haverja nem köcsög és nem mondja azt hogy amúgy ti együtt vagytok vagy valami.
2018. jún. 4. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
#4: Nem vagyok negatív, csak épp öngólt készülsz rúgni. Te dolgod.
2018. jún. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!