Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek (ismerkedjünk)? 16/F
Vagyunk haverjaimmal hárman-négyen, és lassan vége a nyárnak és kb. semmit nem csináltunk.
Hova menjünk ahol lehet lányokkal ismerkedni?
Szórakozóhelyek vannak, de egyrészt a többség 18+-os, másrészt elég sok késelés szokott lenni, és leginkább csak fura alakok járnak oda.
Házibulikba járunk, ha meghívnak, de már lassan 1 hónapja volt az utolsó, ahova hívtak..
Augusztus 20-án kimegyünk a rendezvényekre, de az még elég soká lesz..
Igazából lényegtelen, hogy E/1 vagy T/1, csak gondoltam tisztázom, hogy nem full egyedül megyek/mennék mindenhova..
Én csak így kocsmázni szoktam,illetve pár haverral beülünk 1 bárba,mondjuk 3-an,és mindenki szól a saját maga ismerőseinek,lány-fiú stb. Így mindig leszünk a végére 10-en kb. Így ismertem meg 1 csajt,aki már másnap áthívott magához házi-bulira. Ott meg csak őt "ismertem",és volt még rajta kívül 12 lány szóval...;)
18F
Hát szervezhetsz te is házibulit:) Ez az iszogatás azért jó,mert azért nem kerül olyan sokba,hiszen nem iszod magad hullarészegre. Éjfélre,kettőre otthon vagy,szóval ez mehet pénteken is szombaton is. Több helyet is megjártok. És fontos,hogy ne csak úgy menjetek,hogy mindenkit ismersz a társaságból. Én pl most költöztem el elég messze,és itt is hívtak,de semmi értelme nincs,úgy,hogy üres a kocsma,és csak osztálytársakkal vagyunk..
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!