Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövérebb fiúknak milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövérebb fiúknak milyen lányoknál van esélye?

Figyelt kérdés
Valahol találni ikyen csajokat, akar élőben is?

2019. márc. 2. 21:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk van +5-10 kiló felesleged az még senkit se fog érdekelni, szóval bárkit, de ha mondjuk 20-30 ott az illető már igénytelenebb magával szemben, szóval mindenképpen a belső tulajdonságaid tedd előtérbe. A nők 95 százaléka nem várja el "totálizomAlfa" alakot, (sőt utálják is) de azt sem szeretik ha az illető nem foglalkozik magával. Gatya felköt, hajrá.
2019. márc. 12. 11:30
 12/27 anonim ***** válasza:
Akármilyennél!
2019. márc. 12. 14:22
 13/27 anonim ***** válasza:
Nyomassad a zsét, nézd meg Vajna bácsi legyen a példaképed.
2019. márc. 13. 00:50
 14/27 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy milyen lányoknál van esélye? Nyilvánvalóan olyanoknál, amilyen Ő. Kövérebb lányoknál, ezt nem is értem miért kérdés.

Lehet ilyen lányokat találni élőben is, de egy csávónál nem a külső a legfontosabb. Ismertem egy nagymenő jó dagadt csávót, vagy 180-185 között volt és kb. 150kg. Aránylag volt pénze, de nem tömve volt, csak úgy módjával. Jó kocsi, stb. alvilágban mozgott és nagyon odavoltak érte a csajok. Nem éppen értelmes csajok, de sok embert szerint van olyan csaj, akinek nem kell beszélnie. Én máshogy gondolom, de ha neked nem lényeg, hogy értelmes legyen, akkor kezdj el pénzt keresni, vagánykodjál és jönnek majd a jobbfajta csajok is. Ja és mellette legyen jó dumád és legyél magabiztos, két elengedhetetlen dolog ha csávó vagy.

Ha értelmes és szép csajt akarsz, akkor valahogy olyat keress akinek kifejezetten a kövérek tetszenek, különben nincs esélyed, mert ők találnak olyat is maguknak, aki külsőre és belsőre is az esetük.

Ha értelmes csajt akarsz de a külső nem számít, akkor rengeteg olyan lány van, aki neked való, ha persze te is értelmes vagy.

Egyébként mint fentebb írtam a duma, magabiztosság és persze az ápoltság, öltözködés, milyen a bőröd, milyen a hajad, milyenek a fogaid nagyon sokat számít. Túlsúllyal is lehet nagyon vonzónak lenni, főleg olyanok számára akiknek ez jön be: a plusz kg.

18/F

2019. márc. 13. 17:18
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2019. márc. 13. 23:36
 16/27 anonim válasza:
Bármilyennél, és ez fordítva is igaz. Te is biztosan láttál már olyan párt, akinél rögtön kérdezted magadtól, hogy "MIÉRT???" és teljesen boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek.
2019. márc. 29. 12:07
 17/27 anonim válasza:

A normálisoknál

Ha kedves vagy és jófej akkor egy normális embernek nem számít a kinézeted

16/L

2019. ápr. 18. 13:55
 18/27 anonim ***** válasza:
Hàjból a legjobb izmot csinálni. Sosem szerettem a pálcika fiukat de a dagadtakat sem. Nem kell hogy kocka hasa legyen de ne legyen uszogumi se. Kezdj el edzeni. De szerintem ami nekem nagyon tetszik egy fiuban az a humor :)
2019. ápr. 27. 17:36
 19/27 anonim ***** válasza:

Milyen lányoknak? Pl nekem. Mármint nem kifejezetten a kövérebb fiúk jönnek be, de volt már, hogy nagyon-nagyon megtetszett nekem egy igencsak nagydarab srác. És félreértés ne essék, nem mint embert kedveltem meg, mert jó humora vagy jó dumája volt (bár ez kétségtelen) hanem mint fiú tetszett meg.

Azt amúgy nem igazán értem, hogy mire vonatkozik ez a "milyen lányok" szókapcsolat :P :D

De ha a fizikumra, akkor: 170 cm/55 kg vagyok, de ismerek alacsonyabb, magasabb, kövérebb és soványabb lányokat is, akik ducibb fiúkkal randiztak.

Olyan lányt pedig, akinek kimondottan a kövér fiúk jönnek be, nem nagyon fogsz találni, olyat viszont, akinek nem a kinézet az elsődleges szempont, szerintem igen :))

2019. máj. 10. 19:23
 20/27 anonim ***** válasza:

azért ezt a "normális lányoknak nem számít a külső" dumát nagyon bírom. attól, hogy valaki kedves, okos, aranyos, intelligens, nem veti magát hanyatt amint meglát egy új bömbit, már nem is lehet ideálja vagy preferenciái? pedig azért gondolom kérdez srácnak vannak, ne legyen lapos se elöl se hátul, meg legyen szép szőke cicababa, de a lány az egyből ne is figyeljen a srác külsejére, ugye?

én normális lánynak tartom magam, de azért plusz 30 kg, nekem már sok, bocs. egyrészt mert félnék hogy álmomban egyszercsak rámfekszel és kampec, másrészt én pl. folyamatosan megyek, kirándulás, strand, ilyen sport, olyan sport, még ha amúgy nem is csinálom, de elmegyek minden létező próbaórára, heccből szaladok a villamos után mert mért ne...

szerintem az még senkinek nem ártott meg, hogy odafigyel rá, hogy mit eszik és mit mozog, bocs. plusz 30 kg egy életmód is, és nekem nem jön be.

2019. máj. 10. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!