Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gimis srácok miért csak a kimázolt, műkörmös, buta, mindenét kirakó csajokat tudják értékelni, és miért nézik le az okos, kedves, egyszerűbb lányokat?
Ööö..ok. Hadd mondjam el, hogy a külső és szellemi között pont hogy van összefüggés. Aki túlmázolja magát, kirakja mindenét, 10 centis műkörme van, az kompenzál. Kompenzál, hogy próbálja magát jobb színben feltüntetni. Azt hiszi, hogy ettől szebb lesz. Tudom hogy ez így közhelynek hangzik, de szerintem ez tényleg így van. Aki visszafogottabban öltözködik, nem sminkeli túl magát az elégedett önmagával, sokkal kiegyensúlyozottabb, és nem az a célja, hogy minden pasi őt bámulja, és hogy most ő legyen mindenki ideálja. Most nézze meg az ember az instát! Mennyi frusztrált pózoló, agyonsminkelt lányt lát az ember. És egyáltalán nem igaz hogy a lányoknak csak a jóképű srácok jönnek be. Nekem speciel az évfolyam leglúzerebb fiúja tetszik, akit mindenki cikizett. Az osztályban minden srác viszont mindig egy csajra volt rákattanva, akinek nagyobb melle, jobb alakja volt. A többi lányra rá se néztek. És kedves 4es válaszoló és társai, tudjátok mit üzenek nektek?
Fúú de nem értem a pasikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!