Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gimis srácok miért csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gimis srácok miért csak a kimázolt, műkörmös, buta, mindenét kirakó csajokat tudják értékelni, és miért nézik le az okos, kedves, egyszerűbb lányokat?

Figyelt kérdés

2019. febr. 26. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Pont azért, amiért a csajok a bunkó, kigyúrt állatokat kedveleik akik fűvel-fával megcsalják őket és az átlagos pasikat még véletlen se veszik észre nemhogy randizzanak velük.
2019. febr. 26. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
ez így durva általánosítás, nekem pl. "gimis srácként" pont hogy taszító amiket leírtál.
2019. febr. 26. 21:33
 3/14 anonim válasza:
100%

Mert ilyen korban jellemzően (de sokan később is) felszínesek az emberek és a külsőségek a fontosak számukra. Idővel majd fejlődik a jellemük (vagy nem:D).

De vannak azért akik normálisak csak másfajta közegben kell közeledni feléjük.

2019. febr. 26. 22:35
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Mert őket vesszük észre?

Az utolsó padban gubbasztó antiszoc csajt kéne értékelni? Mit is értékeljek? Hogy ő olyan egyedi? :O

Mindenki a saját táborát erősíti és lenézi a többieket...

Amúgy féltékeny vagy? Vagy bánott valamelyik? Akkor mi ez a sztereotípia, hogy műkörmös és buta? Ingelligencia szinttől függa körmöshöz való időpont? Ha 70 fölött vagy akkor elküldenek mert túl okos vagy? Neked nem való?

Fuuuu nem értem a nőket

2019. febr. 26. 22:55
 5/14 anonim ***** válasza:
17%

De hülyék vagytok ti. Fogjátok már fel , hogy sok szép

lány igazából nem egy rbaÉs azt is , hogy kinézet nem függ össze szinte már seennyire azzal , hogy normális e a csaj! Amúgy meg én is gimis srác vagyok. De a buta lányokat nagy ívbe kerülöm legyen akár kinézetre 10/10-es akkor inkább egy okosabb 10/8-sal jövök össze! Az , hogy mondjuk a mellét ki emeli az sem jelenti , hogy egy pica! De engem igazából nem érdekel , hogy a mellével mit kezd! Persze szeretném tudni , hogy mekkora azért ha valami olyan polóba láttom csak fohom tudni! A mükörömre ugyanezek vonatkoznak! Csak az a baj , hogy sok csajban csalódtam azt hittem én is meg kb mindenki , hogy kedves közbe magába tartotta de aljsigazából! Bár sok olyan lányt ismerek szépet is akik tényleg normálisak!

2019. febr. 26. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert ezeket a lanyokat jó megdugni, nem kell értük sokat tenni, es itt ki is fújt. Ha barátnőt keresek akkor meg megyek az okos, kedves, egyszerűbb lányokra ennyi. Ezt miert olyan nehéz megérteni nektek?
2019. febr. 27. 01:00
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Ja és a 4essel egyetértek. Attól mert kimazolt, műkörmös, mindenét kirako lány valaki, ugyanúgy lehet okos es kedves is, tapaszzalatbol mondom. Szóval nem értelek, te is külső alapján ítélsz meg masokat, miért varod el teged ne az alapján itéljenek meg?
2019. febr. 27. 01:02
 8/14 Laylah ***** válasza:
91%

6-ossal értek egyet. A gimis fiúkban (és persze lányokban is) tombolnak a hormonok, itt még a nagy többség nem a komoly kapcsolatot keresi, hanem a szexuális érdeklődés irányít. A "műnő" effekt a mai világ etalonja (sajnos), így a fiúk is úgy szocializálódnak, hogy azt tartják szépnek, szexinek, őt akarnák ágyba vinni, nem a kedves, egyszerűbb lányokat.

Tömören: a "jó csajokat" többnyire csak a szexualitásuk választtatja velük tudat alatt, az érzelmi igények még nem alakultak ki annyira, hogy az is számítson, ne adj' isten, irányítson. Az csak később, a tomboló tinédzserkor után, tapasztalatokkal a hátizsákban fog előtérbe helyeződni.

Persze kivételek vannak, de kevés. És ugyanez a lányoknál is megy, nem az igazit keresik gimiben, nem az számít elsődlegesen, hogy belsőre milyen, hanem, hogy jóképű legyen, és mellesleg ne legyen paraszt.

2019. febr. 27. 09:26
 9/14 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem én nőies lány vagyok, hetente legalább egyszer kicsit renbe szedem magam, szoknyát veszek fel inggel vagy blúzzal, csinibe vágom magam. De sosem szoktam kirakni semmimet, max a lábamat, ha rövid a szoknya. Műkörmöm is volt már, igaz, én inkább az igazi, alapból hosszú körmeimmel nyomulok. Ja, és jó tanuló vagyok, sőt kimondottan stréber, a tanárok (egyik kedvence).

Nincs sok barátom, bár tény, nagyon-nagyon sok fiú bepróbálkozik, egyikkel-másikkal el is megyek randira, de ha nem jönnek be, megmondom nekik, hogy nincs több randi, én nem csak dugásra vagyok.

Nem minden magának való, hátsó sorban ülő lány okos, sőőőt...Manapság mindenki annyira egyedi, hogy ez a tömeg bennük. Engem nem érdekel, egyedi vagyok-e. De az sem, hogy mások szerint plázacicás-e a külsőm (határeset.)

2019. febr. 27. 12:42
 10/14 Kattoryory ***** válasza:
100%

Mert akinek mű a külseje és feltűnő az biztos buta, aki meg átlagos/rossz külsejű, és észrevétlen az biztos naaagyon értelmes és normális

Nincs összefüggés a külső és a szellemi szint között könyörgöm

2019. febr. 28. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!