Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találják ki hogy rá tudjak írni egy lányra?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon szép, és ő is szokott figyelni engem, de már volt olyan hogy ráirtam egy lányra akinél ugyanezt vettem észre, és nem írt vissza. Tudom oda is mehetnék, de sajnos az nekem nem megy igy, mert mindig ott van vele valaki meg ilyenek. Valami storyt találjak ki, kérdezzek tőle valamit vagy csak szimplán írják rá, de az meg olyan gáz lenne ha nem írna vissza2019. febr. 26. 20:30
1/5 anonim válasza:
Irj ra valami kamu indokkal... ha egy suliba jartok kerdezd ot iskolai rendezvenyekrol vagy barmi ilyesmirol. Nyilvan o is tudni fogja hogy kamu indok de a normalisabbak eltekintenek e folott.. amugymeg ha nem ir vissza elkerulod es megvan oldva
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy szerinted milyen pasi illene hozzád.
4/5 anonim válasza:
Ne ilyen történeteken agyalj, az ilyen akmu szöveg gáz. Írd meg neki, hogy már szemeztetek párszor a suliban és bejön neked ezért elszeretnéd hívni suli után egy gíros-ra vagy valamire. Vagy igent mond vagy nem. Az ilyen kamu körök csak idegesítik az embereket.
5/5 anonim válasza:
Nagyon is igaza van a 4esnek. Nem tökölni kell meg hulyesegekrol kertelni, aztán csodálkoztok friendzoneba kerultok. Mondd el egy ideje szemeztek már, neked ez ugy jön le hogy szimpatikus vagy neki ezért jöjjön el veled valahova kettesben, ennyi. Légy tökös és egyenes, ez imponál nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!