Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, nem járok bulikba, szerintetek így meg
fogom találni az igazit?
A bulikban nagy eséllyel nem lehet normális kapcsolatot találni, szóval efelől ne aggódj. A neten ismerkedésnek is van árnyoldala. Személyesen sokkal jobb és esélyesebb, csak legyél bátrabb.
2019. febr. 26. 19:02
2/13 anonim válasza:
Meg fogod találni, csak idő kell magadnak..
Legfőképp azért hogy magadat megismered, fontos hogy légy önmagad és ne akarj mindenkinek megfelelni.
Légy magabiztos,céltudatos az utcán légy nyitott ne legyen a füledben fülhallgató..
-
2019. febr. 26. 19:03
Én 18 vagyok, sose voltam buliba, se közösségbe, se emberek között, egyszerűrn már a buli szó sem nekem való :D Sose fogok inni sose leszek olyan mint a többi korombeli csak azért hogy beilleszkedjek a "menők" közé hogy valami anorexiás topmodell legyen mellettem (fujXD)
én is neten próbálkozok, élőbe nem is menne, de itt sem megy, nem vagyok fontos én se senkinek és nem is leszek. A lényeg az hogy nem vagy egyedül, csak ne add fel mert beleőrülsz (tapasztalat) és elkezded vagdosni
és gyűlölni magad és vége. Tapasztalatból mondom hogy inkább szerezz valami hobbit ahol ismerkedni is tudsz majd.. Sajnos ez nem egyszerű de el kell fogadni. Én a mai napig nem tudom elfogadni a 0-24 e magányt.
2019. febr. 26. 19:04
Persze, simán megtalálás, csak legyél nyitott
2019. febr. 26. 19:51
Menj el kondizni, oda járnak lányok is. Vagy akár könyvtárba, moziba, színházba, túrázni valamerre... De amúgy ha este elmész népszerű bárokba vagy kocsmákba, és beszállsz egy billiárd vagy csocsó meccsbe, akkor máris teremthetsz egy ismertségi kört, akik még több embernek, LÁNYOKNAK mutathatnak be. Vagy marad a társkereső. Egyébként annyira fiatal vagy. Lehet majd pár év múlva egyetemen ismersz meg valakit (ezen kolesz segíthet), vagy a munkahelyeden. De ha nyáron elmész diákmelózni, ott is megismerhetsz valakit.
2019. febr. 26. 19:55
Simán, csak azért járj valahova próbálj meg kezdeményezni. Én pl nem igazán szeretem a fude menő csávókat akik minden este leisszák magukat a sárga földig.
16L
2019. febr. 26. 20:05
7/13 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Nem vonz a bulikba járás bár nem is tartom a legmegfelelőbb helynek komoly kapcsolat találásához. Nincs sok ötletem hol lehetne ismerkedni elméletben úgy néz ki, hogy ha elmenném programokra akkor ott esetleg találkozhatnék hasonló érdeklődéskörű emberekkel. Ez eddig szép és jó, de a gyakorlatba átültetve hiába történne így mivel nincs elég bátorságom leszólítani valakit pláne ha az ellenkező nemből való. >< 17/L
2019. febr. 26. 20:06
6os egyik válaszoló vagyok, ha sörözök az nem számít piás getszinek ugye? Nincsenek barátaim se barátnőm ne mbulizok, kb az vagyok mint a kérdező. Csak rosszabb :D
2019. febr. 26. 20:07
egy biztos: nem egy buliban fogod megtalálni az igazit. sőt.. normális lányokat te nem fogsz megismerni szórakozóhelyeken.
2019. febr. 26. 20:09
utolsó aki buliba akar csajozni az max ágyra megy, nemnormálisak!:D
2019. febr. 26. 20:10
Kapcsolódó kérdések: