Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van, hogy a lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a lányok egyik része helyesnek tart, a másik része, meg rondának?

Figyelt kérdés
Vannak olyan lányok akik szemeznek velem, írogatnak, meg ilyenek, és vannak olyanok akikkel kicsit rosszba vagyok pedig olyanokat mondanak, hogy húzzak zsákot a fejemre olyan ronda vagyok, meg folyton gúnyolódnak a külsőmön. Ennyire különbözne az ízlésük? És aza baj, hogy az ilyenek annyira le tudják vinni a önbizalmam. 16/F

2019. febr. 26. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
arról hallottál már, hogy ízlések és pofonok?
2019. febr. 26. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tetszhetsz mindenkinek, van aki szeret, van, aki utál és ez egész életedben így lesz. Ha nem írtad volna a korod, megkérdeztem volna hány éves vagy ennyi ésszel?! -.-
2019. febr. 26. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szépség relatív.
2019. febr. 26. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor sem illik,ilyeneket írni!ezek a lányok csak szimplán bunkok!
2019. febr. 26. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Láttad már Benedict Cumberbatch et? Ugyanez a szitu, vagy űrlénynek látod vagy istennek. (csodálatos ember)
2019. febr. 26. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy érdekes az arcod, nem átlagos, így mindenki csak az egyik végletet látja, hogy vagy egy félisten vagy vagy ronda, szerintem ez inkább pozitívum, örülj neki. :D
2019. febr. 27. 11:19
 7/8 anonim válasza:
Ezek szerint karakteres arcod lehet, ami a lányok egy részének kifejezetten bejön, egy másik részének pedig kifejezetten taszító. Én például abszolút a karakteresebb arcú fiúkat szeretem, míg a legjobb barátnőim általában nem értik, mégis mit nézek meg egy adott srácon. Abszolút személyes ízlés kérdése egyébként, de szerintem valószínűleg ez lehet a helyzet.
2019. febr. 27. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Ízlések és pofonok.:)

Küldj egy képet és megmondom én hogy látlak. 18L

2019. febr. 27. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!