Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eredeti vörös hajú lányok! Ciki vagy Isten áldása?
Kishúgom egyik kis barátnője természetes vörös és ő az előző sulijából azért ment el másikba, mert sokan piszkálták a hajszíne miatt. De az új suliban, ahol húgom is van, senki nem piszkálja. Szóval attól is függ, hogy milyen suliba, milyen társaságba kerül.
Még fiatal, csak 11 éves, nem fiúzik még érthető módon. :D
F
Én eredetileg szőke voltam, de besötétedett a hajam(nem befestettem, hanem magyától) és elég sokan vörösnek nézik, van aki barnának mondja és van aki szőkésbarnának. De az unokatesómnak születésétől kezdve vörös, göndör haja van és nagyon szép! Mellé még a kék szemünk is párosul.
Nem piszkáltak érte minket, de ismerek egy fiút akinek vörös haja volt és kifejezetten az a gyerek volt, akit utáltak a tanárom, ezért mi os piszkálguk mindig, de nem a hajszíne miatt. Arról csak felismerhető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!