Fütyicukor kérdése:
Ti vörös cyclopsot hogy etetitek? Fagyasztott. Jegesen egybe be kell dobni? Mert másképp nem megy ha felolvad az isten se tudja adni. Tipp?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 20:56
1/9 kzs válasza:
Dehogynem.
Egyáltalán nem nehéz.Egy kávéfilterben olvasztod fel.Ez elég szűk lyukú.
Ebből adagolod be az akváriumba.
2/9 anonim válasza:
Hát én fogom a kockát a kezembe és úgy repked bele a vízbe az alja ami olvadozik. Aztán kiveszem és dobom át a maradékot a másik akváriumba.
3/9 anonim válasza:
Próbáld ki, merítsd bele a kezedben a 25 c.fokos vízbe a fagyasztott kockát és rájössz hogy 2 mp múlva a semennyire nem hideg, én mindig natur beledobom fagyasztva, nem olvasztok semmit, azonnal el kezd oldódni, annyi hogy én késsel méretre darabolom, van olyan aksi ahova kisebb kocka kell.
4/9 YourDestiny válasza:
Én nem dobálom bele a kockát, a vize nélkül adom a fagyasztott kajákat. Nem bombázom pluszban feleslegesen az akváriumvizet.
5/9 anonim válasza:
Most jutott eszembe, hogy van róla videóm, ez artemia, de tökmindegy, a cyclopsot is ugyanígy szoktam. Nem engedem el, fogom :D
6/9 anonim válasza:
Én minden esetben felolvasztom. Leöblitem és tiszta szürt vizbe teszem, igy öntöm az akváriumban. Mondhatja erre valaki hogy az akvárium vizében ugy is felmelegszik, de a mohón evő halak esetében fagyasztott állapotba kerülhet hozzájuk a kaja.Ez pedig nem tesz jót, akár bélgyulladást is okozhat némely esetben.
7/9 anonim válasza:
Szoktam élő kaját is adni nekik. Lemezest is néha. Ezek a halak 2-3 éve megvannak.
A régi halaim egészségesek, de pl vettem multkor egy porosz halat és ő meghalt 1 héten belül, pedig ő nem jött oda mohón enni, nem volt kézhez szoktatva és nem ebben az akváriumban volt. Bár lehet hogy összeveszett a gébemmel és az nyírta ki. Ezt nem tudom. Na mindegy.
8/9 A kérdező kommentje:
hable ez de király..ezt kiprobálom.
2013. jún. 10. 20:51
9/9 YourDestiny válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, aki szerint nem jó, ha fagyasztva megy a vízbe, és úgy, hideg vagy még valamennyire jeges állapotban jut a táplálék a hal gyomrába. Gond lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!