Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fiúkat zavarja, ha egy lánynak tetkója van?
Nem tömeg tetoválás, és kb a 17-20 éves korosztály érdekelne. Mennyire számít nálatok "tabunak" , fiúk?
(nem is nagy tetkóról van szó, csak alkaron van)
Akár az idősebb férfiak is írhatnak, kíváncsi vagyok, mennyire zavaró tényező :D
Engem például nem igazán zavar..sőt, ha egy érdekes dolgot fejez ki akkor még érdekesnek is találom! :D
18/f
Nálam 2-3 tetkó elmegy, sőt tetszhet is, amennyiben (ahogy írtad is) nem tömeg, tud valami jelentést, érzést tulajdonítani neki, van története annak, hogy hogyan került rá, és nem túl nagy.
Én is tervezek tetkót, de szerintem várok még vele egy kicsit, nem akarok olyat varratni magamra amit fél év múlva megbánok.
17/F
Nekem nagyon tetszenek a tetovalt lányok jobban mint a nem tetováltak. Ha nagyon sok tetkójuk van akkor is. Szamonra nagyon vonzó. Minnel több tetkó van egy lányon annál jobban tetszik.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!