Szerinted, egy nem tökéletes, tehát nem a mostani ideál szerint kinéző, csúnyának mondott lánynak is van esélye a boldogságra?
Nem szép. Nem vékony. Nem öltözik a legutolsó trendek szerint, és nem akar megfelelni se megváltozni.
Kíváncsi vagyok, hogy szerinted van-e esélye egy ilyen makacs, de mégis bizonytalan lánynak a boldogsára?
én is ilyen voltam, lázadtam minden ellen, nem akartam tömeg lenni, nem akartam senkinek megfelelni.
aztán egyszer rájöttem, hogy így nem mehet a végtelenségig,, kompromisszumot kell vállalni, legyél egyedi, és hozd ki magadból a legjobbat.
meg kell követni a tömeget, mert az a divat, de nézz ki csinosan, hord a hajad úgy, ahogy jól áll, smink egy kevéske is bőven elég. légy csinos, érezd magad jól a bőrödben. ha magabiztos vagy és jól érzed magad a bődörben az sugárzik és mások is megérzik. és ennél nincs vonzóbb. nem kell modell alkatnak lenni, meg hiibátlan angyalarcúnak sem. egy vidám lány mindenkit magával ragad
a hajammal semmi gond, jól áll. :D
csak bizonytalan vagyok, hogy vannak-e még olyan emberek, akiket nem csak a kirakatban mosolygó lányok érdekelnek......
Hát, én nagyon nem a mostani ideálnak megfelelő vagyok. Göndör hajam van, amit eszemben sincs egyenesíteni, rosszul vagyok a műkörömtől, a szolitól, kis mellem van, sőt! télen még a lábam sem szőrtelenítem. Ennek ellenére (vagy pont ezért) döglenek utánam a pasik, mert nem egy tipikus lány vagyok, magasról teszek a divatra, a divatlapok helyett versesköteteket olvasok. Persze, azt is hozzá kell tenni, hogy nem is a diszkós szépfiúk között keresem a párom, hanem inkább az elvontabb emberkék között.
Úgyhogy, nyugi van esélyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!