Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kapcsolódjak be a beszélgetésbe?
Van egy lány, akivel nagyon jól kijövünk egymással. Tök jókat beszélgetünk kettesben, és hetente egy órán találkozunk. Sokszor ő ér oda leghamarabb, és ha én vagyok a második, akkor szoktunk általában beszélgetni. Van olyan is, amikor én odaérek, akkor ő már egy vagy több barátnőjével beszélget. Ilyenkor leülök valahova, és elkezdek telefonozni, (ez a leghülyébb ötlet 😞😩) mert nincsen fogalmam, hogy hogyan és mivel lehetne bekapcsolódni a beszélgetésükbe. Csak óra előtt szoktunk beszélgetni, és ha éppen olyan eset van hogy a barátnői is ott vannak, akkor jóformán semennyit. Van valami tippetek, hogy ne csak csöndben üljek?
Ui: Általában olyan dolgokról beszélgetnek, amihez nem tudok mit hozzáfűzni, és ők meg nem kérdezik meg hogy nekem mi a véleményem erről és erről.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! 😁
Ha te nem tudsz hozzászólni ahhoz, amiről ok beszélnek, akkor menj oda és dobj be te valami témát .
Ez lehet bármi, úgy kell kezdeni, h:
Képzeljétek.....
Hallottátok, h .....
Vagy mesélj viccet, a lányok szeretnek nevetni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!