Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bmw e36-os (persze az olcsóbb verziók) mennyire csajozós a mai világban? Tudom hogy normális lányoknak, meg minden. , de nem érdekel. Most szeretnék venni egy csapatos verdát lehetőleg e36-t mert jó olcsó, plusz csajozni is szeretnék vele.
Ha csajozgatni szeretnél, akkor egy motor jobban felkelti az érdeklődést. Én special kocsikra nem igazán figyelek fel.(kivételek vannak)
Lány
páromnak BMW-je van, de nem ezért vagyok vele. Ismerkedő fázisban feltűnt hogy van autója, de nem figyeltem meg annyira hogy azt is észre vegyem hogy az egy BMW volt xD. Egyáltalán nem olyan srác amúgy mint amilyennek a BMW tulajokat tartják, és soha nem próbált menőzni az autójával, azt viszont érzékeltette hogy nagyon büszke rá és szereti, vigyáz rá. A következő autója is BMW lesz, és az az utáni is, egyszerűen rajong értük, de nem azért mert menőek.
Nem hátrány ha van autód, de egy átlag lányt aki nem autóbolond vagy pénzközpontú, esetleg buta, azt nem fogja különösebben érdekelni hogy milyen autód van.
Kedves kérdező. Mint e36 tulaj üzenem hogy menj a pcsába.
Amúgy meg nem csajozós. A leg laikusabb szőke is levágja a vonaltervezésből hogy 20+ éves járgányok ezek.
Ha csajozni kell akkor inkább vegyél mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!