Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék gamer lányokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék gamer lányokat?

Figyelt kérdés

Szívesen megismernék egy kedves, szép lányt akivel megegyezik az érdeklődési körünk. Igazábol nem is nézek ki rosszúl (mások mondták), adok a külsőmre,és szoktam is interaktálni lányokkal. Eljárok bulikba is de mégis jobban szertek játszani, szóval jó lenne ha valakivel meg lenne a közös nevező e tekintetben. Hogy találhatnék ilyen lányt?

16/f

2019. jan. 27. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerinted milyen ritka egy normális gamer lány? Szerencsésnek érzem magam
2019. jan. 28. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát, ahoz képest hogy évek óta 0-24 itthon ülök egyedül és sose kaptam szeretetet, ehez mérve biztos szerencsés vagy.
2019. jan. 28. 14:01
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Mint "gamer girl" én egy ideje nem igazán emlegetem a fiúknak hogy én is játszok, párszor megkaptam hogy csak azért szeretek xy játékot mert lány vagyok (úgy néz ki a Far Cry Primal, Borderlands és társai a csajos kategóriába tartoznak) és úgy érzem pár fiú azt hiszi kontrollerer a kezében bújt ki az anyjából, szóval ja, röviden s tömören gáznak érzem vállalni fiúk előtt hogy játszok, pedig nem most kezdtem. Lehet más lány is így van a környezetedben, nem is gondolnád de évek óta játszik, csak nem akarja kapni az ívet, meg hogy miért nem épp a konyhában van :DD

16/L

2019. jan. 28. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:

#13 vagyok

Ha leírnád milyen játékokat szeretsz az egyébként segítene az közös érdeklődési kör megtalálásában, úgy általánosságban.

2019. jan. 28. 20:50
 15/21 anonim ***** válasza:
13-as amugy ebbe van valami. Ha lány lennék én sem adnék ki ilyet hogy játszok, mert általába a "gamer lányok" olyan magamutogató szutykok, azt hiszik ettől menők stb, olyan instás tiniribik mint az összes. E miatt a normális lányokra is azt hiszik hogy ilyenek, nyomulnak rájuk stb.. Pont ezért nem is vagyok csoportokba se és vagyok én is reményvesztett hogy valaha szeressen valaki
2019. jan. 28. 20:54
 16/21 anonim ***** válasza:

Eleinte még volt hogy barátkozás céljából emlegettem, hátha valakivel találok közös témát a fiúk közül, sőt kissé meg is értem hogy fenntartásokkal álltak hozzám (ha már tényleg sok "gamer girl" elküld egy kontroller fogós snapet aztán annyi volt a nagy játék) de mostmár nem tudom hogy tényleg ilyen sok a kamu gamer hogy már el se akarják hinni ha valaki normális, vagy csak ők voltak épp túl bunkók.

Mondjuk ha partyba hívnak külföldiek és meghallják a hangom ott is megvan ám a két véglet, de eddig majdnem mindenki pozitív élményt okozott közülük.

2019. jan. 28. 21:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk nem tudom nekem pont ez is a bajom a gamer lányokkal, hogy idegenek (főleg fiuk) előtt még a hangjukat is felvállalják.. Azt hiszem az én féltékenységemmel nekem nem való gamer lány sem :'D
2019. jan. 28. 21:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mertekben igaaz es osztom a velemenyet. Elegge meg vannak bellyegezve a lanyok ilyen teren mindegy mit mondasz mivel jatszol valahogy belemagyarazzak azt hogy aha biztos azert mert ez ilyen "csajos" jatek. Ebbol meg inkabb koszi ben kerek.

16/l

2019. jan. 28. 21:46
 19/21 anonim válasza:
Szerintem sehol pajtás ez csak egy álom maradt, játékokban a fele lány fiú a másik foglalt / "gyökér" tisztelet a kivetelnek. 😘😇
2019. jan. 31. 20:23
 20/21 anonim válasza:
Marad*
2019. jan. 31. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!