Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten hol tudnék megismerni normálisabb, visszahúzódóbb lányokkal?
Nem társkereső oldalakon szeretnék
18/f
Normális, visszahúzódó lányok általában nem ismerkednek neten. Tényleg próbálkozz inkább a való életben, nem rosszindulatból mondom.
A "nem társkereső" meg nagyon lutri, nem tudhatod, hogy akar-e ismerkedni. Pl itt gyakorin rengetegen próbálkoznak, nálam is (mert magam is visszahúzódó lány vagyok) és megsértődnek, amikor elmondom hogy nem akarok neten ismerkedni, unblock ismerkedni nem akarok. Nem azért van a gyakori, sem az összes többi internetes oldal. A társkereső ezért létezik, hogy ott lehessen interneten ismerkedni. Mindenütt máshol nagyon kellemetlenül tud kijönni. Nem szeretnék megbántani senkit, de ez a tapasztalatom/véleményem.
Milyen tanácsra gondoltál? Netes dumálgatásra? Nem szoktam igazából neten sem írni senkire, nem szeretek zavarni, szóval ebbe nem tudsz segíteni sajnos :(
Nem nagyon merek ráirni senkire :D
Vannak jelentkezők, több sikert neked kérdező :)
Remélem te majd megtapasztalod milyen valakivel boldognak lenni :P
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat!
Azért olyan jó hogy vannak akik soha nem tudják hol a határ és itt is ökörködnek, ahol mások épp segístéget kérnek. De mindegy ez is az értelmi szintjét mutatja...
Szerintem Interneten nehezen tudsz visszahúzódóbb lányokkal insmerkedni. Főleg mivel visszahúzódó, így nem nagyon fog rád írni. Bár van aki könnyebben ismerkedik a neten, mint mondjuk az utcán. Ismerkedhetsz itt GYK-n, Facebookon stb.
17/L
Jó kis kérdés az biztos....
Ugyan így vagyok vele én is kérdező társam. Sajnos a társkereső oldalakon is vannak akik csak inkább léhűtők vagy fotelharcosok.... :( Jó lenne valós szándékú lányokkal megismerkedni. Én is keresem már egy ideje a megoldást, de nem találtam még semmit. Azt javaslom próbálj szemtől szemben, bár sajnos nekem ez se jött össze...
ugyan úgy vagyok mint te, de ezek szerint nem egyedül :D
de fel a fejjel, csak találsz/találunk valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!