Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten hol tudnék megismerni normálisabb, visszahúzódóbb lányokkal?
Nem társkereső oldalakon szeretnék
18/f
Nem nekem irtad, de abba igazad van hogy szerencsétlen vagyok, mert nem fogok találni nekem való lányt, mert kevés van a kis otthonülős hűséges aranyos nekem való csajszikból.. De ez minden. A többi amit kitaláltál hülyeség. Azért mert magadból indulsz ki attól még nem biztos hogy mindenki olyan lúzer mint te, nem mi tehetünk róla hogy nem találunk nekünk való lányt. Főleg én, mit gondolsz depresszióval mégis hogy mennék oda egyetlen ismeretlen emberhez is beszélgetni? meg is pusztulnék helybe :D Erről pedig nem az ember tehet.
Fogadd el van aki előbb neten akar ismerkedni. Személy szerint megnézném előbb a neten milyen képeket rak ki magáról, ha van instája sok ismerőse stb akkor tudom is hogy felejtős, és meg tudom ismerni a nélkül hogy a szmébe kéne néznem, és élőbe lemondani ha nem tetszik valami
Engem a fájdalom meg a düh etet 5 éves korom óta igazából itt csak jót szórakozok unalmamban😀
Sok szabadidőm van na😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!