Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyszerűen nem megy mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem megy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Régóta egyedül vagyok mert nem vagyok képes lányok felé nyitni. Összevagyok törve évek óta senki. Nem az a baj hogy nem találom a nekem szimpatikus személyt, hanem hogy gorcsolok állandóan mintha folytatnám a lelkem magamban és pánikszerűen sírni tudnék már emiatt. Amikor sétálok néha úgy érzem ha jön felém egy lány aki külsőleg tetszik H ez az az én lehetőségem és nem merek hozzaszolni. Rengeteg esélyem lehetett volna a buszon vagy az utcán csak mert nem logók bandába így nem nyomulok nyilvános helyekre sajnos, de mindig ugyanaz a vége . Meglátok egy lányt és tovább megyek tudom H lépnem kellene de ragorcsolok folyton és ezt csinálom sorozatosan??!!!! Olyan mintha a sors lehetőségeit elpazarolnam ?. Ez már mélyen van bennem és kérlek ne offoljatok emiatt. 4 éve tart őszintén van ilyen??? már elgondolkoztam H nem vagyok normális ...
2019. jan. 16. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Erre nincs gyógyszer, vagy úgymond "praktikák".mindrnki máshogyan dolgozza fel ezt a " Félelmet" Egyesek csak simán kinovik, mások nagyon sokat tesznek érte. Nálam pl mindkettő benne volt.

Először, pl buszon ne le szólítani próbálj lányt, hanem csak szemezni vele. Aztán később mmajd talán erőre kapsz és oda tudsz menni

2019. jan. 16. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért van ez, mert egy szerencsétlen vagy, ez már a kötőszavak rövidítéséből és a mondatvégi írásjelek sokszorozásából is látszik.

Szedd össze magad, tanulj, vagy dolgozz normálisan, adj a külsődre, legyen egy jó kisugárzásod, tanulj meg kommunikálni az emberekkel, nézz meg pár csajos filmet és sorozatot, amikből megtanulod a másik nem gondolkodását. Ha ezek megvannak, keresned sem kell, a nők fognak megtalálni.

2019. jan. 16. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!