Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 vagyok mindjárt 17 és még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vagyok mindjárt 17 és még nem csak ilyen majdnem baratnoim volt ketszer de azis mar regen, velem van baj? 16f

Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Semmi, nem vagy elkésve semmivel és nincs semmi bajveled, nyugi majd lessz barátnőd

16L

2019. jan. 15. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a "majd lesz barátnőd, nyugodj meg" elég rossz duma. Merthogy nrm elég csak otthon ülni, várni a sült galambra, tenni is kell érte valamit.

És az önbizalom hiány ellen is, megkéne tanulni maga biztosnak lenni. (Gondolom valami ilyesmi miatt nem volt barátnőd)

Egyebkwnt ez a "majdnem" barátnő... Remélem te sem gondolod komolyan. Az valószínű barátság volt, amit te többnek akartál gondolni, és ezt írod hátha jobb lesz. Jobbnak tunsz, de nem.

Meg kell tanulni szemezni a lánnyal, kezdeményezni, elhivni valahova. És különbséget tenni barátság és barátnő között, a kettő viselkedése kozot

Tudom nem egyszerű, végig mentem amin te, de on sajnálattal semmit nem ersz el

2019. jan. 15. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A legfontosabb hogy magadat add! Ne adj illúziót azért hogy barátnőd legyen, mert az fhu de kiraly. Abba a játszott személybe lesz szerelmes es nem beled...
2019. jan. 15. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én meg pár nap és 18, és még csak nem is beszéltem élőbe lánnyal.. (se). Aki el van késve az én vagyok, nekem már tényleg késő.. Főleg ilyen kis tömegtini instás haspólós lánykákkal, 14-18 között kerestem netem, mondom hátha van még valami visszahúzódó aki illik hozzám, de nekem már tényleg késő. neked még van esélyed. én meg nagykorú leszek pár nap mulva, nekem már ennyi volt, én már nem érek el semmit. Van még időd.. Remélem legalább 1 percig megtapasztalod majd milyen boldognak lenni ;)
2019. jan. 15. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es vagyok nekem is volt amugy beszélgetésem facen- 1-2 normálisnak tűnő lánnyal, de semmi. Te legalább próbálkozol beszélgetsz, van esélyed és nem vagy egy senki. Ne add fel mint én, csak ne erőltesd ez nagyon fontos. Nem akarom hogy abba a lelki állapotba juss ahogy én élek.. Itt van hallgass egy kis zenét és nyugi van :P Csak okosan ügyesen, sok szerencsét

[link]

2019. jan. 15. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!