Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindjárt 18 leszek és még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindjárt 18 leszek és még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Szóval novemberben töltöm a 18-at és elkeseredetten látom, hogy míg barátnőim kitudja hányadik pasinál tartanak nekem még egy sem voolt :( Jó nem vagyok egy szépségkirálynő de basszus nem vagyok annyira ronda xD Magasságom, alakom is normális. Mi lehet a baj? Nagyon ciki?? Hol tudnék ismerkedni?

2015. júl. 30. 20:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mutatnál nekem 1 képet?

Így nem egyszerű megmondani hogy mi lehet a gond, akár külsőleg, akár belsőleg.. :)

18/F

2015. júl. 30. 20:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Nézz körűl ,milyen csajoknak van pasijuk,elfogsz ámulni
2015. júl. 30. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Én azt vettem észre (legalábbis a saját ismeretségi körömben), hogy pont hogy a normális lányoknak lesz később barátjuk.
2015. júl. 30. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
várd csak ki a megfelelőt, én is azt teszem:D 18/F
2015. júl. 30. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Majdnem 19 voltam mikor osszejottem a szerelmemmel.. Most is egyutt vagyunk addig is voltam partnereim de egyikkel sem gondoltam komolyan, meg nem is volt meg koztunk a huho csak olyan h nekem is legyen valakim.. Orulok h igy tortent mert kicsit tanultam belole ( tobbnyire kihasznaltak ahogy tudtam , nem testisegre gondolok ) egy minimalis tapasztalatot kaptam toluk de az fel sem ert ahhoz amiben most elek.
2015. júl. 30. 22:22
 6/12 anonim válasza:
Ezt most nagyon komolyan mondom! Azert mert a tarsadalom elvarja h ekkor es ekkor legyen baratod ez ne befolyasoljon!! Nekem volt mar azert valakim mert ugyereztem levagyok maradva es igy utolag erzem h serultem ebben a kapcsolatban. 15 eves vagyok tul mindenen, es nagyon banom. Nem kell fogalalkozni masok velemenyevel.
2015. júl. 30. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is 18 éves srác leszek hamarosan és nekem sem volt még barátnőm, pedig csomó csaj mondja, hogy jól nézek ki, haverok sem értik, hogy mi van velem, azt hiszik homár vagyok, mert szerintük túl jól nézek ki ahhoz, hogy ne legyen nőm, de amikor lehetett volna én mindig viszakoztam, egyszerűen képtelen vagyok valakit közel engedni magamhoz és bepánikolok, hogy semmi szabadidőm nem lesz, ez van..
2015. júl. 31. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:

#7 pacsi,same here :D azzal a különbséggel,hogy valahogy km-es körzetemben nincs egy jelölt se...valahogy mindegyiknek van pasija,stb.

legalább örülhetünk,hogy minket nem cseszegetnek folyamatosan:DD

2015. júl. 31. 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:
egy kép sokat segítene:)
2015. júl. 31. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! :) ha gondolod nekem írhatsz nyugodtan, én szívesen megismerkednék veled! 21/F
2015. aug. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!