Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden fiú rondának talál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden fiú rondának talál engem, akkor mennyi az esély arra, hogy egy valakinek majd megtetszem? 17L

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek, de akárkinek írtam az elmúlt fél évben, egy ember sem reagált, pedig látta az üzenetemet. Bár előtte is voltam fent társkeresőn, akkor csak annyit bagózott vissza az egyik pasi, hogy ,,bocs, nem Téged kereslek." Írni meg senki nem írt nekem, holott sokat vagyok fent ilyen oldalakon, nyilván képpel. Mikor nem volt fent fotóm, akkor sem jártam nagyobb sikerrel, de legalább volt alkalmam összeveszni velük, de így már erre sem futja, hiszen egyből ignorálnak. Szerintetek előfordulhat, hogy valakinek majd megtetszem? Igaz, volt már barátom, de folyton a külsőmet szidta, ami miatt szét is váltunk...
2019. jan. 13. 22:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Fontos a kisugárzás és az önbizalom, a személyiség, ami nyilván nem jön át az interneten keresztül beszélgetés nélkül, ahol csupán egy kép az első benyomás rólad.
2019. jan. 14. 05:36
 22/30 érdeklődő35 ***** válasza:

Az alapján, hogyha nézed utcán az embereket, ott láthatod, hogy a kevésbé szép lányoknak is sokszor van párjuk.

Lehet, hogy nem eleve párkapcsolat miatt találkoztak, csak baráti társaságban, vagy munkahelyen {esetleg szexre} aztán ahogy jobban megismerték egymást többi lett belőle.

Szóval ne add fel, elég fiatal vagy, és nem tudatjuk, hogy valóban oly csúnya, mint beállítod magad, vagy esetleg olyan probléma van, amin valamilyen kisebb nagyobb változtatással lehetne segíteni

2019. jan. 14. 08:08
 23/30 A kérdező kommentje:
A személyiség valóban nem jön át neten keresztül, csak hogy van egy bemutatkozóm, ami mindenkinek megtetszett. Aztán amikor meglátnak, jön a hányinger... Ezt úgy mondták nekem.
2019. jan. 14. 08:41
 24/30 anonim ***** válasza:
Benne lennél itt képcserében?
2019. jan. 14. 09:28
 25/30 anonim ***** válasza:
4%

Fèrgekkel ne foglalkozz,egy uriembernek kkötelessège megdìcsèrni.

Minden nő szèp!

Nincs,olyan hogy nem szèp.

Láttam csùnya lányokat,olyan kisugárzással,hogy olyan akartam lenni,mint ő.

Figyeltem is,hogy tanuljak tőle.

Az èn szememben szèp lennèl!

2019. jan. 14. 10:05
 26/30 Lazy Lover ***** válasza:
Ilyen stílussal nem csodálkozom hogy nincs pasid.....
2019. jan. 14. 10:23
 27/30 anonim ***** válasza:
22%

Pedig fèrgek vannak!

Nem is kevès 😔

2019. jan. 14. 10:25
 28/30 anonim ***** válasza:
9%
Nem kell bemutatkozó meg ilyen hülyeségek.. Túlságosan komolyan veszed a dolgot nekem az esett le. Ha valaki olyan hülye hogy nem látja meg benned a szép az az ő baja! Add önmagad, nem kell bemutatkozást csinálni nem kell túl komolyan venni és ráizgulni, majd jön valaki aki gyönyörűnek talál elfogad és szeret úgy ahogy vagy, ne feszülj rá ezzel csak ártassz magadnak, tudom mert én is 0-24 csak azon vagyok hogy mindenkit szeret valaki én meg még nem is beszéltem szinte egy lánnyal se.. Csak fogadd el magad aki nem fogad el azt meg úgy küldd el a rákba ahogy van!
2019. jan. 14. 15:31
 29/30 anonim ***** válasza:
Úgy látom, vannak itt nagyobb bajok is a külsőnél.
2019. márc. 25. 00:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Ne szidjátok már szegényt :D Személy szerint szerintem semmi baj nincs azzal amit írt, megértem hogy el van keseredve mert a fiuknak (kivéve nekem) csak a félmeztelenül öltözködő sminkelt lányok jönnek be, ha nem lett volna barátja és nem törölte volna magát énsimán beszélgettem volna a kérdezővel. Nem értem mi bajotok van :D
2019. márc. 25. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!