Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden fiú rondának talál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden fiú rondának talál engem, akkor mennyi az esély arra, hogy egy valakinek majd megtetszem? 17L

Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek, de akárkinek írtam az elmúlt fél évben, egy ember sem reagált, pedig látta az üzenetemet. Bár előtte is voltam fent társkeresőn, akkor csak annyit bagózott vissza az egyik pasi, hogy ,,bocs, nem Téged kereslek." Írni meg senki nem írt nekem, holott sokat vagyok fent ilyen oldalakon, nyilván képpel. Mikor nem volt fent fotóm, akkor sem jártam nagyobb sikerrel, de legalább volt alkalmam összeveszni velük, de így már erre sem futja, hiszen egyből ignorálnak. Szerintetek előfordulhat, hogy valakinek majd megtetszem? Igaz, volt már barátom, de folyton a külsőmet szidta, ami miatt szét is váltunk...
2019. jan. 13. 22:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Ha minden egyes fiú rondànak talál ezen a bolygón akkor nyilván soha nem lesz barátod :D mellesleg tele van ez az ország perverz emberekkel akiknek szó szerint mindegy csak lyuk legyen rajtad. Nyilván téged az zavar hogy a helyes pasik ignoralnak
2019. jan. 14. 00:03
 12/30 A kérdező kommentje:
11-es, nem csak azok ignorálnak... Hanem MINDENKI!
2019. jan. 14. 00:24
 13/30 anonim ***** válasza:
Làtod, ezèrt (is) kèrünk kèpet, hàtha van valami, ami neked nem tűnik fel ès gondot okoz.
2019. jan. 14. 00:31
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon csúnya lehetsz a leírtak alapján, ha már társkeresőn sem kellesz senkinek, pedig ott nagyon alacsonyak az igények. De ne aggódj hacsak nem égett az arcod vagy hasonló torzulás van esélyed, csak lehet sokáig kellesz várnod de eljön.
2019. jan. 14. 00:33
 15/30 anonim ***** válasza:
94%

"11-es, nem csak azok ignorálnak... Hanem MINDENKI!"

Meg szerintem te is másokat. Az önbizalmad nulla, de hogy tegyél valamit ellene ahhoz meg eszed sincs.

2019. jan. 14. 00:35
 16/30 anonim ***** válasza:
62%
Ne aggódj, majd fognak ők még térdepelni előtted nyugi. :-D
2019. jan. 14. 01:13
 17/30 anonim ***** válasza:
55%
Majd fogsz találni, csak tinik mindig a legszebbet keresnek
2019. jan. 14. 01:14
 18/30 anonim ***** válasza:
47%

Eszed van mert nem mutogatod magad, de mégis társkeresőzöl 17 évesen..? Hülye vagy? Neakrj olyan lenni mint a többi nem ér annyit egy srác hogy ennyire ráakaszkodj a dolora.. Egyrészt megértelek 18 vagyok én is pár nap múlva, még csak meg se öleltem nem is beszéltem egy lánnyal se, de társkereső erőltetett..

Ronda akkor lehetsz ha:

Agyon vagy sminkelve

Haspólóba és vagy olyan ocsmány gatyába jársz amiből kintvan a segged vagy kilátszik több aminek kéne (olyan lány nekem se kéne, bocsi)

Lehet rá sok ok amiért rondának tartanak, de egy lány csak akkor ronda szerintem ha illik rá a leirás amit most mondtam. Ettűl függetlenül minden lány természetes arca szép, csak van akinek nem jön be.

Aki a külsőd miatt szid, az nem érdemel meg ennyire egyszerű.

2019. jan. 14. 01:41
 19/30 anonim ***** válasza:
50%

Nem a neten kellene keresgélned, mert ott csak a képed alapján választanak, vagy nem választanak.

Pedig tudod, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Egyszer majd jön egy srác, aki önmagadért fog szeretni, ha már úgy gondolod, hogy nem a szépségedért vagy szerethető. Egyébként a kinézet másodlagos fontosságú. De ha neten ismerkedsz, csak a fényképed az egyetlen információ rólad. A személyiséged nem jön át a képpel... Pedig a kevésbé szép emberek a személyiségükkel kompenzálnak.

2019. jan. 14. 03:16
 20/30 anonim ***** válasza:
15%

Biztos van olyan, aki beéri a szamárral is, ne aggódj.

Csak készülj, hogy ő se lesz különb, de gondolom nem vagy vàlogatós.

Ja és ne higyj senkinek biztos szép vagy<3

2019. jan. 14. 05:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!