Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak a lányok ellentmondó reakciókat?
Több ilyen eset is történt velem, hogy egy ismeretlen lány felé nyitottam, érdeklődtem, amivel abszolút megleptem, mosolygott stb..., pozitívan vette a közeledést, és adott esélyt a későbbiekre nézve. Mindezek után, amikor írtam nekik, jött az, hogy mennyire elfoglaltak, mennyi dolguk van, mostmár tényleg lesz idejük beszélgetni, aztán az ezt követő kérdésre már nem jött válasz. Tudom, hogy nehéz erre így választ adni, de ha valaki emberi belülről jövő reakcióiban ennyire pozitív, akkor utána ez miért fordul át? Vagy a közösségi médiás profilok alapján dől el? (Képek, ismerősök, lájkok...) Ha valakinek nem vagyok szimpatikus, akkor értem, hogy nem szeretne megbántani, és egyszerűbb kifogásokat gyártani, mint őszintén elmondani, hogy mi van, de élőben azért én ijesztőnek gondolnám, ha így próbálnának lerázni, hogy miután pozitív visszajelzést adnak, majd biztos hagyom őket.
Köszönöm mindenkinek, aki végigolvasta, és tud bármennyit segíteni, mindenkinek sikeres, boldog új évet! :)
#1: nem kevés lánynál döntő szempont ez, de szeretném remélni, hogy akad néhány, akit nem ez vezérel
#2: ezt nem nagyon tudnám elképzelni, inkább azt, hogy nem vagyok elég nyomulós :D írásban kb. annyit beszétem velük, hogy köszönés, hogyan sikerült megtalálni a profilját, hogy van, néhány egyéb alapvető kérdés ami ismerkedéskor megszokott, illetve, hogy mikor érne rá. Ha pl. igent mondanak arra, hogy "szívesen elhínálak majd valahova" akkor ebben nem tudom, hogy mi lenne nyomulós, ráadásul ezalatt érdemi beszélgetés nem történik, mire ráérnének, addigra meg már nem is válaszolnak
"illetve, hogy mikor érne rá."
Nem mindegy, hogy ezt a kérdést mikor teszed fel. Először ismerkedsz, beszélgetsz, barátkozol, aztán ha minden ok, akkor kérsz talit. A másik meg, hogy lehet unalmas a beszélgetés, ezért nem akarja fenntartani a másik fél.
De mondom, hogy igent mondtak arra, hogy elhívjam őket. Ott lehetne egymást megismerni. Vagy én gondolkodok rosszul, és interneten kéne a másik embert tetőtől talpig az összes tulajdonságán, érdeklődésén keresztül megismerni, aztán ha ez megvan, akkor lehet találkozni úgy, hogy addig személyesesn beszéltünk 5 percet? Illetve ha ez igaz lenne, még akkor is megakad az internetes ismerkedés.
Unalmas pedig nem lehet valami, ami nincs. Vagy már unalmas volt, ahogy köszöntem, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!