Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan budapest...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan budapesti lányt akinek nem egy bunkó hanem egy normális fiú kell? (tudok hogy nincs ilyen hely de valahol biztos vannak)

Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kérdés kérdező. Mert én is normális srácnak tartom magam, nem bulizok annyit, nem cigizem, drogozom. Értelmesen lehet velem beszélgetni, figyelmes vagyok és érdekel a másik amit mond. Törődök az emberekkel és tudok szívből szeretni. Ezek ellenére sem volt még barátnőm szóval az élet nem fair :( De igaziból nem tudok mit csinálni, élem az életem és majd lesz valami... Majd jön valaki aki ezeket keresi és értékeli és akkor lesz barátnőm. Sokan mondják nem vagyok olyan szép, biztos van benne valami mert akkor már felfigyeltek volna rám. Mivel a belső értékeim nem kellenek senkinek...

Szintén Budapesti vagyok és ezt a bunkó dolgot aláírom, nagyon bunkóak itt a belvárosban az emberek meg sok a külföldi is szóval igen, az ismerkedés eléggé nehéz. De annyira nem is vagyok csajozó gép, egyszerűen inkább csak fejben eljátszom ha látok egy szép lányt de oda nem mennék kb soha. Meg így random leszólítok valakit lehet nem is tetszene a személyisége és akkor az meg olyan kínos lenne ha még én szólítom le majd azt mondom nem jössz be. Mindegy amúgy...

18/F

2019. jan. 1. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:
És hol talalhatnék Békéscsaba és környékén ilyen lányt ? 😂
2019. jan. 1. 15:59
 13/14 anonim válasza:

na és pest megyében?

22F

2019. jan. 4. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Elég sok normális lány van, főleg a nevesebb egyetemeken. 22 évesen akár ott is szétnézhetsz :D

20/L ;)

2019. jan. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!