Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak magabiztosságot?
Önmagában a kedvességtől és figyelmességtől még nem leszel vonzó, de ettől függetlenül még sokat érsz vele,max. más tekintetben.
De legalább te is megtapasztaltad,hogy a sportos test nem ad magabiztosságot,se önbizalmat, mert egyik sem a külsőségen múlik.
Mit tegyél? Menj a komfortzónádon kívülre.
Hali
Én kedvelem a figyelmes/kedves fiúkat, viszont nálam a sportosság alap. Sajnos nálam a kövérség taszító tényező, nem tudom őket vonzónak találni semmilyen szinten. Nyilván ha ezt én elvárom mástól, én is teszek érte magamon.
Keresd meg h miben vagy jó, Es azt fejleszd, nem feltétlenül kell ahhoz barátnő h magabiztos legyél. Én úgy vagyok vele, h először magunkban kell összerakni a dolgokat, hogy minden rendben legyen, utána közeledni máshoz:)
Én jelenleg totál össze vagyok zavarodva h mit is akarok magammal, ráadásul a sok tanulás miatt az elmúlt időben kb alig mozogtam, most kezdtem el edzeni újra. Úgyhogy eloszor én a saját életemet szeretném rendbe tenni, mert 2792 millió problémával nyilván senki nem akar a nyakába:D
#6: Szóval aki nem sportos,az kövér. Világos 😁
Akkor most az összes nem sportos de nem kövér fiú nevében mondom, jelenleg teljesen megérdemelten vagy szingli 😁
Ebbe ne bízz tesó, Budapesti vagyok egész életemben és még rosszabb mint máshol :D Vidéken még csajozni is tudtam itt semmi :D Annyira flegma mindenki és elvan foglalva a saját dolgával és siet, hogy ilyen a mesében nincs :D Készülj fel csak a magányra akkor :)
18/F
#7 sajnálom ha rosszul fogalmaztam, nem értem miért kell ebből egyből balhét csinálni...
Mivel sportos vagyok, a sportos emberek jönnek be, pont. Nem mondtam egy szóval sem h valaki vagy sportos vagy kövér. Örülök hogy jól érzed magadat a bőrödben, nem mindneki egyforma. Viszont ne haragudj, de szerintem nem kéne belemászni a magánéletembe, azzal hogy "most akkor teljesen jogosan vagy szingli" (nem emlekszek pontosan hogy fogalmaztál), rengeteg lehetőségem lenne ezen változtatni, nem azon múlik h éppen most nem volt tökéletesen pontos a megfogalmazásom. De hát ezen is ki kell akadnak vkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!