Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti mit gondoltok arról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondoltok arról ha egy srác az utcán/plázában/egyetemen, könyvtárban stb. leszólítana titeket?

Figyelt kérdés

Bejön nektek az ismerkedés ezen formája?

22/f

Kérlek az életkorotokat is írjátok le a véleményetek mellé

2018. dec. 26. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
A nők képzeletében ez mind addig van rendben, amikor úgy képzelik el a szituációt, hogy a férfi úgy néz ki, ahogy az nekik tetszene. Kellemetlen elutasítás lenne az esetek többségében. Ez is csak akkor működik, mikor bármi más. Ha kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak.
2018. dec. 26. 23:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Utcán- ne, sietek valahová

Plázában - valószínűleg unatkozok, mert akaratom ellenére elrángattak szal nyugodtan

Egyetemen - még nem jàrok egyetemre, szóval nehéz lenne kivitelezni

Könyvtárban - megint csak nyugodtan, de hogy a könyvekről fogok beszélni nem rólad vagy rólam az is biztos

2018. dec. 27. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam ismerkedni Csabán az utcán illetve a centerben , több kevesebb sikerrel :/

Dehát a termény hall meg utoljára hogy találjak magam mellé egy olyan barátnőt akivel igazán megértjük egymást :)

2018. dec. 27. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha normális, kulturált szöveggel jön oda, akkor szerintem rendben van. :)

16/L

2018. dec. 27. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs vele probléma, de nem túl életszerű. Kb senki nem csinálja ezt.
2018. dec. 29. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az egy pozitív dolog, ha a férfi leszólít. Legalábbis abban az esetben, ha azt diszkréten teszi, tehát nem úgy, hogy mindenki hallja, vagy feltűnően. Elèg, ha egyszerűen egy “Szia. Esetleg lenne kedved ismerkedni?”-vel jön oda, de még jobb ha rögtön egy beszélgetést kezdeményez. Pl.: könyvet olvasok buszon és akkor odajön, és elkezdünk az olvasásról beszélgetni. :)

21L

2019. jan. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!