Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok arról ha egy srác az utcán/plázában/egyetemen, könyvtárban stb. leszólítana titeket?
Bejön nektek az ismerkedés ezen formája?
22/f
Kérlek az életkorotokat is írjátok le a véleményetek mellé
Utcán- ne, sietek valahová
Plázában - valószínűleg unatkozok, mert akaratom ellenére elrángattak szal nyugodtan
Egyetemen - még nem jàrok egyetemre, szóval nehéz lenne kivitelezni
Könyvtárban - megint csak nyugodtan, de hogy a könyvekről fogok beszélni nem rólad vagy rólam az is biztos
Én is így szoktam ismerkedni Csabán az utcán illetve a centerben , több kevesebb sikerrel :/
Dehát a termény hall meg utoljára hogy találjak magam mellé egy olyan barátnőt akivel igazán megértjük egymást :)
Ha normális, kulturált szöveggel jön oda, akkor szerintem rendben van. :)
16/L
Szerintem az egy pozitív dolog, ha a férfi leszólít. Legalábbis abban az esetben, ha azt diszkréten teszi, tehát nem úgy, hogy mindenki hallja, vagy feltűnően. Elèg, ha egyszerűen egy “Szia. Esetleg lenne kedved ismerkedni?”-vel jön oda, de még jobb ha rögtön egy beszélgetést kezdeményez. Pl.: könyvet olvasok buszon és akkor odajön, és elkezdünk az olvasásról beszélgetni. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!