Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire riasztóak a vágások?
Figyelt kérdés
Első sorban a csajoknak szólna a kérdés. Ha meg ismernétek egy srácot aki elsőre szimpatikus de kiderülne hogy problémái vannak és önpusztító szokásai, az mennyire ilyesztő? Hogy reagálnátok? Ott hagynátok, segítenétek neki?2018. dec. 16. 21:47
1/45 anonim válasza:
Én ezt nem értem, vahy felvágod és megdöglesz vagy nem.
Vagy milyen vágásokra gondolsz?
2/45 anonim válasza:
Egyedi. Gondolom nagyon nagy jelentőssége van az embernek, szerintem nem hátrány, már az ő része.
3/45 anonim válasza:
Hagynám a fenébe aki ilyen idiot az megérdemli a sorsát mind figyelem felkeltés azt jon a rácseszés hogy későn veszik észre anyuék túlóráznak és a gyükér a kádban vérzik ki.
Kell ez neked???
4/45 anonim válasza:
Uzenem neki hosszába ha komolyan gondolja
Keresztbe csak hiszti.
5/45 anonim válasza:
Sok mindentől függ de mellette állnék és segítenék "kigyógyulni" ebböl
6/45 anonim válasza:
Nekem is szarrá van vágva a kezem de a nélkül se lenne esélyem arra hogy olyan lányt találjak aki nem egy utolsó tiniribi és szeret. Szóval nem hiszem.
7/45 anonim válasza:
Én biztosan nem hagynám ott. Próbálnék neki segíteni. Mindenkinek vannak problémája ő így vezeti le, amit nem szabad, de én biztos nem hagynám ott. Sok embert ismerek akik vagdossák magukat, ha mindegyiket ott hagynám az nem lenne normális. Mindenkin lehet segíteni.
8/45 anonim válasza:
Amikor ilyen sztorit hallok az olyan rossz érzéseket kelt fel bennem. Annyira szomorú, de biztos, hogy nem hagynám ott...
9/45 anonim válasza:
6-vagyok, kösz a tanácsot 8-as, úgy lesz..
10/45 anonim válasza:
8-as aki ilyet ír annak rendszerint problémái vannak. Agyi problémái..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!