Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már félek kezdeményezni. Mit csináljak?
Szerintem már elég sokszor próbálkoztam, interneten és êlőben is, de mindig visszautasítottak. Semmi sem működött. Már ott tartok, hogy félek kezdeményezni, mert tudom, hogy csak fájna. A társkereső alkalmazásokat is letöröltem már a telefonomról.
Szerintem kedves, vicces, okos, törődő, megbízható ember vagyok. Kb 167cm magas vagyok. A frizurám egész jó és borotválkozok is, minden nap. Ruhákból, cipőkből próbálok hozzám illőeket hordani, általában az egyszerű, kicsit elegáns darabokat szeretem. Sajnos az arcom nagyon ronda, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
18F
Ami nem öl meg az megerősít...
A sebek összefornak, max. sebhely marad de az már csak a jó emlékekre emlékeztethet
Ha meg nem kezdeményezel várhatod a sült galambot még berepül az a ablakon, végül is arra is van esély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!