Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy lányt buliban? Hogy tudom kiszűrni ha egy lány velem szemez? Többi lent!
Mai napon is iskolába ültem egy asztalnál, láttam hogy a másik asztalnál egy lány nézett engem, mikor odanéztem elfordult, ha én néztem el visszanézett rám.Ha látom újra mivel kelene megszólítanom, hogy kellene a beszélgetést kezdenem?
Vagy ha egy buliban vagyok hogy látom hogy egy lánynak bejövök, és ott persze mivel kellene leszólítanom, a "Szia mizu/Szia te is erre a bulira jöttél" azt kérlek ne 😁 hívjam meg egy italra esetleg? Esküszöm tehetetlen vagyok ilyen ügyben. Szoktak a lányok kezdeményezni pl odajönni beszélgetni ha látják rajtunk fiúkon hogy nem merünk odamenni? 18/F
1. Válaszoló:
Köszi :D, előző buliban vamaiért annyira ráizgultam az egészre hogy nem mertem odamenni egy lányhoz, pedig nem keveset ittam, hogy ne tudjak feloldódni. De most a legjobb haverommal megyek hátha sikerül :). Előző buliban mondta unokatestvérem miért nem megyek oda csak a seggéhez és táncolok ott... gondolom sokan nem örülnének ha egy ismeretlen csávó odamenne a seggéhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!