Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten ismerkedés 1 képpel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten ismerkedés 1 képpel?

Figyelt kérdés

Nem szoktam igazán eljárkálni, ha igen, akkor is csak kisebb társaságban, akikkel nem szokásunk idegenekkel leállni beszélgetni. Iskolában az iskerkedés kilőve, ezért maradna ismerkedésre az internet.

Elég egyszerű vagyok ha facebookrol/instagramról van szó, nincs fent(a profilképemen kívül) kép magamról, mert nem érzem egyiket sem elég jónap ahhoz, hogy kirakjam őket. :D

Mennyire fontos az, hogy sok képed legyen feltöltve ahhoz, hogy felkeltsd egy fiatal lány figyelmét?

16/F

2018. nov. 29. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem árt, ha van fent pár kép rólad, hogy jobban szemügyre vehessen.

17/L

2018. nov. 29. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen akarok képeket feltölteni, de egyáltalán nem tartom magam fotogénnek ezért nehéz folyamat :D de
2018. nov. 29. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
*de igyekszem
2018. nov. 29. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztosan van pár jó kép rólad😄😊
2018. nov. 29. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja amúgy az 1. válaszoló voltam. :P
2018. nov. 29. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Küldj képet és eldöntjük szexi-e vagy sem.
2018. nov. 29. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!