Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy határozottan tudjak beszélni idegen lánnyal/lányokkal?
Van egy lány, akit vonzónak találok, nem nagyon ismerjük egymást, egy két szót váltottunk csak egymással. Mikor elhatározom, hogy beszélnék vele, akkor mindig inába száll a bátorságom, és nem merek odamenni hozzá. Néha többen is vannak körülöttünk, emiatt is lehetek bizonytalan, de az előbbi mondat a fő. Mit tegyek, hogy magabiztos legyek?
Rendszeresen sportolok, mielőtt írnátok, hogy ez önbizalomfejlesztés. Azonban lányok terén nem vagyok valami szószátyár.
Ez megmosolygtatott utolsó:)
Oda megyek.
Szerintem szimplán közlöm vele, hogy szimpatikus számomra.
Egy kicsit furcsának, vagy nem is tudom minek tűnne, hogy mondanám neki, hogy sajnos tovább kell, hogy nézzem.:) Bár oi tudja.
Ja, értem.:)
Nos, a közeljövőben, ami kb. 1-2 hét alatt beszélnék én vele, de mikor meglátom, akkor nem merek lépni. Majd közlöm a fejleményeket.:)
Azonban az eredeti kérdésre nem igazán kaptam választ, amitől több önbizalmam lenne. Mindig mondom magamnak, hogy az a lány is csak egy ember, nem harap, meg hasonló szinonimákat, de nem segít:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!