Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett ilyen a társadalom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen a társadalom?

Figyelt kérdés
Én egy normális fiú vagyok,és azt veszem észre,hogy minden lány friendzone-ba rak,és az okát mai napig nem tudom. Van egy beképzelt,egoista haverom,és ő neki sokkal több sikere van a mai tini lányoknál. Rengeteg barátnője volt,megkérdeztem tőle,hogy hogyan csinálja? Azt tanácsolta nekem,hogy legyek bunkó,és beképzelt a lányoknál,és így tudok barátnőt szerezni. Na ezt nem hittem el,és kipróbáltam. Olyan lettem egy ideig,és több sikert értem el,mint amikor normális voltam. Ha bár ismét elutasítottak,de egy randiba már belementek,és nem is a külső számított. Volt olyan,akiknél esélyem is volt,de mondom ez nekem nem kell. Nem ilyen vagyok. Miért lett ilyen a társadalom? Manapság az a menő,ha valaki beképzelt egy lánnyal?
2018. nov. 26. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem lett ilyen, mindig is ilyen volt. Ilyen lányok mindig is voltak. De a normális lányok a normális fiúkat szeretik. De van az a kör, ahol a bunkóság számít menőnek. Döntsd el, hogy te milyen lányt szeretnél. Egyébként ez fordítva is igaz. Sok fiúnak a "menő" lányok tetszenek, és a normális, kedves lányokat észre sem veszik.
2018. nov. 26. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Számos oka lehet miért nincs így barátnőd. Lehet, hogy külsőre nem tetszel neki vagy nincs meg a kémia, a kölcsönös vonzalom. Vagy akár csak rossz lányoknál próbálkozol. Ez számos tényezőtől függ, így jelensetben hirtelen nehéz megmondani, hogy miért leszel mindig barátzónás.
2018. nov. 26. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:

ismerkedj tobbet

aki friendzonba kerul ..., ismerkedj tobbet és talalsz

2018. nov. 26. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:

ua 3-as bunkO??? kk

egyaltalan nem kell csak roszaknal probalkozol

2018. nov. 26. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy érzékelem, hogy a legtöbb normális fiú csak később talál magának barátnőt, nen egyből fiatalkorában, a megszokott környezetében vagy a saját korosztályában, de ezek a kapcsolatok tartósabbak és mélyebbek, mint ezek a hetente váltogatom a nőket típusúak... Ma a tinédzser lányok nagy része arra bukik, ha valakinek jó a szövege, és szemtelen (de ez régebben is egy vonzó tulajdonság volt). De hidd el, nem minden csaj ilyen, meg amúgy is kinövik...
2018. nov. 26. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Mint az elottem levok is leirtak nem midnen lany ilyen es biztos te is fogsz magadnak talalni valakit aki illik hozzad.

A tobb sikekerben lehet az is szerepet jatszott hogy mikor bunkobb es bekepzeltebb voltal akkor egyben hatarozott es magabiztos is ez pedig mindenfelekeppen pozitiv dolog es szerintem imponalo.Lehet ha csak ezen valtoztatnal egy kicsit tobb eselyed lenne de nem valtozna az erdeti szenelyiseged.

16/l

2018. nov. 27. 17:14
 7/8 Mkdir válasza:
Rosszul közelíted meg. Ezt talán a javadra fordíthatod. Valójában a haverod nem a bunkóságával és beképzeltségével hódit hanem a hatalamas önbizalom és magabiztosság látszatával amit elsőre sugároz ez a fajta viselkedés. Hidd el a kulcsszó az erő(jellemben) a magabiztosság, határozottság, irányítókészség, kis szlenggel élve a tökösség!Ha megérted ezek valódi jelentőségét és fejleszted ezeken a tereken magad sokkal sikeresebb leszel mint a haverod és a kapcsolataid is sokkal nívósabbak lesznek...
2018. nov. 29. 03:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyet sem veszek a bunko sracokra inkább várom az igazit.
2018. dec. 4. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!