Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak elmondtam hogy el- e jönne velem kávézni, de ő azt mondta hogy: "Ez nem jó ötlet mert barátja miatt, , az azt jelenti egyértelműen hogy nem akar tőlem semmit?
Tönkrement az életem teljesen. Hogyan öljem meg magam?
Más megoldás nincs, csak az ha elpusztulok. Hogyan tehetném meg, hogy ne legyen annyira fájdalmas és lassú?
Végem van, évek óta megakarok halni megint megakarok halni. Nem bírom ezt a sok felhalmozodott problémát. Nekem végem van, nem akarok róla beszélni mert sorolhatnám évekig. Nekem végem van, elakarok menni az élők sorából. Nem sajnáltatom magamat, de nekem végem van.
Nem bírom tovább
Ember, barátja van.
Különben is, 38 évesen mit akarsz a tini párkapcsolatoknál?
És komolyan azért akarod felakasztani magad, mert nem vagyok képes veled egykorú nőkkel randizni?
Nem barátnő kell neked, hanem egy jó pszichológus
Mielőtt öngyilkos lennél, tanuld meg az igekötők helyesírását, hogy ne hülyén halj meg!
Aztán kérj állampolgárságot Észak-Koreába, aludj el egy felvonuláson, és máris egy rakétára kötve találod magad. Tök izgalmas halálnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!