Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lánynak elmondtam hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak elmondtam hogy el- e jönne velem kávézni, de ő azt mondta hogy: "Ez nem jó ötlet mert barátja miatt, , az azt jelenti egyértelműen hogy nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés
Tehát azt jelenti hogy ne jövök be neki? :/ :(

2018. nov. 20. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
38 évesen egyedülálló nőknél próbálkozz, ne lányoknál, akiknek barátjuk van.
2018. nov. 20. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Mindig az tetszik, akinek van barátja??? Akkor te nem is akarsz senkit. Ez így egy jó kifogás, úgyis előre tudod, hogy nem jön össze, mert már foglalt.
2018. nov. 20. 14:30
 13/19 A kérdező kommentje:

Tönkrement az életem teljesen. Hogyan öljem meg magam?

Más megoldás nincs, csak az ha elpusztulok. Hogyan tehetném meg, hogy ne legyen annyira fájdalmas és lassú?

Végem van, évek óta megakarok halni megint megakarok halni. Nem bírom ezt a sok felhalmozodott problémát. Nekem végem van, nem akarok róla beszélni mert sorolhatnám évekig. Nekem végem van, elakarok menni az élők sorából. Nem sajnáltatom magamat, de nekem végem van.

Nem bírom tovább

2018. nov. 20. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Csöndben lehetőleg.

Köszi.

2018. nov. 20. 16:19
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Hülyeség helyett fordulj pszichológushoz!
2018. nov. 20. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen ember senkinek nem kell, aki 38 éves elméletileg felnőtt ember, de úgy beszél, mint egy 14 éves. Egy nő magabiztos férfit akar maga mellé, nem egy negatív, siránkozó kisfiút. Valószínűleg észrevetted, hogy a veled egykorúaknak nem kellesz és ezért a tiniknél próbálkozol, akikkel végülis egy szinten vagy. Neked kell változtatnod és ha egyedül nem megy, tényleg menj el pszichológushoz.
2018. nov. 20. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
92%
Na pont ez a p. Uncis viselkedés miatt vagy még magad. Növessz tököt és a csajok is jönnek majd.
2018. nov. 21. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Ember, barátja van.

Különben is, 38 évesen mit akarsz a tini párkapcsolatoknál?

És komolyan azért akarod felakasztani magad, mert nem vagyok képes veled egykorú nőkkel randizni?

Nem barátnő kell neked, hanem egy jó pszichológus

2018. nov. 21. 21:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt öngyilkos lennél, tanuld meg az igekötők helyesírását, hogy ne hülyén halj meg!

Aztán kérj állampolgárságot Észak-Koreába, aludj el egy felvonuláson, és máris egy rakétára kötve találod magad. Tök izgalmas halálnem.

2019. ápr. 7. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!