Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy belém szeressen?
Fiú vagyok,nagyon nem vagyok tapasztalt szerelemben,nem volt sok barátnőm stb,stb..
De az én véleményem az,ha közeledsz feléje,sokat mosolyogj rá próbálj közös témát keresni és beszélgetni vele és akkor sejteni fogja,ha tetszel neki vagy szeretne valamit akkor észreveszi és közeledni fog.
A szeretetet és a szerelmet nem olyasmi, amit ki lehet kényszeríteni.
Azt tudod tenni, hogy próbálsz vele beszélgetni. Lehet, hgoy félénk és nem mer veled szóba állni. De a leírásod alapján az is lehetséges, hogy tisztában van vele, hogy tetszik neked és épp azért kerül nagy ívben, mert nem akar tőled semmit és nem akar benned reményeket táplálni. Hogy ebből a két megoldásból melyik az igazi, azt akkor tudod kikderíteni, ha beszélgetsz vele. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Max. gyakoroltad, hogyan kell beszélgetést kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!