Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális, nem szexista, nem homofób (viccből se), udvarias, csendesebb/szerényebb fiúkkal ismerkedni?
Sokan attól érzik magukat menőnek és szerethetőnek, ha egoistán viselkednek, undorító poénokat sütnek el és persze a szimpátiájukat is cukkolással mutatják ki.
Ennél kicsit érettebb fiúk, könyörgöm, mondjátok hogy léteztek!
16/l, privátot nem kérek.
Am nem baszogatlak tovább. Amit eddig írtam azt ne vedd komolyan. Egy kis trollkodás néha nem árt. Lényeg ami lényeg légy kitartó, mert nehéz lesz ilyen fiút találni. De ahogy írtad a remény hal meg utoljára.
Good luck out there👊
ui: szurkoljatok, mert holnap 3 tz írok (matek, fizika, töri)😣
Én például ilyennek tartom magam. Nincs túl sok ilyen srác manapság, de ez van.Legalább is az én ismertségi körömben. A homofóbokat meg nem értem, ha valaki meleg, mert attól boldog, hát csinálja. Szóval ha ilyen srácot keresel, kevesen vagyunk, de egyszer tuti találsz valakit :D
16/F
Hát azt kell hogy mondjam hogy a korod beli sracok egész egyszerűen ilyen éretlenek,ti lányok sokkal korábban értek,mi is hasonlóak voltunk a barátaimmal 16 évesen,de abban a korban szerintem ez a normális.De ha kicsit körülnézel szerintem találsz visszafogottabbat,ha máshol nem talán a 18 környéki korosztályban :)
F/20
Nagyon szívesen leülök egy kávé mellé beszélgetni bármely homofób polgártársammal. A homofóbok 90%-a bzit a melegfelvonulás idején látott az atv-n, ami eléggé elszomorító. Az meg egy másik parádés hozzáállás, hogy hát ha nekik az jó hát csinálják. Az a baj, hogy egyesek annyira primitívek, és olyan mértekű korlátaik és komfortzónájuk van, amit félnek átlépni. Hiszen ha átlépnék, simán meg lehetne érteni, hogy a mocskos bzik jelentős része teljesen normális, ugyanolyan emberek. Annyi meleg él körülöttetek, hogy azt megszámlálni nem tudnátok. Csak nem tudjátok róluk, az a titok. :)
18 éves meleg fiú vagyok, bocsánat az off-ért!!
Bocsánat, hogy a kulturált értékrendembe nem fér bele a beteg emberek istenítése.
Te is biztos valami kacsaszájú feminista vagy.
Na látod. Itt a probléma. Egy tökéletes példát láthatunk az alábbi mondatra:
„Az a baj, hogy egyesek annyira primitívek, és olyan mértekű korlátaik és komfortzónájuk van, amit félnek átlépni.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!