Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon lesz nekem valaha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lesz nekem valaha valakim? (kövérség)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves vagyok, lány és eléggé magányos. Van egy olyan érzésem, hogy sosem lesz párkapcsolatom.

Azt hiszem, a külsőmmel és a személyiségemmel is csak elijesztem a fiúkat.

160-163 cm vagyok és 68 kg. Elég széles a vállam is, a karom is, de kicsik a melleim. A combom pedig vastag.

Így pedig nagyon furcsának látom magam a tükörben... Mint egy torz lény...

Személyiségemben visszahúzódó vagyok, mindig feszülten érzem magam, ha idegenekkel kell beszélnem.

Folyamatosan csak beégetem magam, ha valaki olyannal beszélek, aki egy kicsit tetszik is vagy csak egyszerűen nem sokat beszélünk.

Azt hiszem, az örök egyedüllét vár rám. Lefogyni még csak le tudnék, de a testfelépítésemen nem tudok mit változtatni, a mellem sem lesz nagyobb.

Szerintetek ilyen kinézettel lesz még valaha esélyem?

2018. nov. 9. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez kamu, a nők/lányok mindig megkapják amit akarnak..
2018. nov. 10. 15:49
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Én 19 és nincsen barátnőm, nagy ügy. 178cm laza 68kgvel, kis poci van de még sem vagyok jó másnak. Addig is megyek az árral szemben, majd lesz vlk. De addig is elvagyok mint a befőtt.
2018. nov. 10. 19:39
 13/17 anonim ***** válasza:
írj rám ha gondolod
2018. nov. 13. 16:03
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Mindig szeretem mikor egy elkeseredett lány helyzetét kihasználják "írj rám" = gyereágyba :D Imádom.. Sok paraszt
2018. nov. 13. 16:25
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Mintha én írtam volna ezeket a sorokat annó. Én 170 cm és 72-75 kg közt mozogtam, szintén reményvesztettnek éreztem magam, aztán csoda történt. Lassan másfél éve van egy barátom, aki nem mellesleg jól is néz ki. Szerintem egyébként (és a barátom elmondása alapján) a vékonyabb lányok a fiatal, még éretlen fiúknak jönnek be leginkább. Nyilván, van akinek később is ők imponálnak, de pl. barátomnak is az idő múlásával egyre inkább a teltek kezdtek megtetszeni. Szóval nem kell félni! Ugyan ezt tudom mindani a mellmeretről is. Egyenfuggő ki mit szeret. De hidd el, az olyan pasi, akinek a melled mérete a legnagyobb baja, nem is érdemel meg. Az igazit nem a külsőd fogja elsősorban érdekelni, hanem ami belül van. 17 vagy még, en is javában 18 voltam már mikor megismerkedtünk, szóval semmiről nem maradtál le, és nem is fogsz!
2018. nov. 15. 08:58
 16/17 anonim válasza:
Velem nagyobb a baj... 100+ fölött vagyok és csak 12 éves lány vagyok... Keveset eszek, és a csokit és a gumicukrot illetve édességeket is utálom. Én miért lehetek kövér? :c A lényeg amiért jöttem (amugy) hogy szerintem tökéletes az alkatod! :D Én nagyon örülnék annak a 75 kg-nak.
2018. nov. 28. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Hormonális lehet, de azt is tudnod kell,hogy nem csak az édességtől hízhat az ember. De ha valóban nem eszel sokat,egészségtelenet,keressetek egy orvost,mert lehet,hogy valami betegség áll mögötte,nem szabad hanyagolni!!
2018. nov. 29. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!