Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiszívtam a barátom nyakát:/...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szofi181 kérdése:

Kiszívtam a barátom nyakát:/ micsinaljak?

Figyelt kérdés
Na szoval ez igazabol ugy volt, hogy o nagyon megharapta a nyakam egyszer meg kiszivta es utanna enis neki, es neki eleg csunya lett masnapra, nem beszelve a szuleinkrol, nekem anya azt mondta h legkozelebb ne nagyon csinaljuk neki viszont nagyon nagyon kiakadtak, amit márcsak azert se tudok annyira megérteni merthogy mindjár 18 éves a fiu, én meg 16.Szoval nem ertem a szüleit, hogy miért kell ekkora hisztit csinalniuk belole, megertem hogy nem orulnek neki de azert na.. a kérdesem az lenne hogy lehet e valami baja a barátomnak ez miatt, es hogy van e valami tuti trukk amitol elmulik. Ui.: A rosszinfulatu kommentelok hanyagoljanak legyszi. Elore is koszi a valaszokat
2018. nov. 8. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Vámpírok vagytok?
2018. nov. 8. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak bele lehet halni. Keletkezhet egy vérrög a szívás következtében, ami halálhoz vezet. Más baja nem nagyon lehet tőle.

Sokan esküsznek a fogkrémre, hogy ha azzal bekenik jobb lesz. Különböző kenőcsökkel lehet még próbálkozni, esetleg pici alapozó. De lehet egy hónap mulva is látszani fog.

(A fogkrémet azért mondják, mert serkenti a vérkeringést és hamarabb szívódik, de én nem vagyok jártas ebben, párszor volt. Akkor nem zavart, most meg nem vagyok hülye. )

2018. nov. 8. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Ha csak a folt a gond, akkor alapozó, ha meg más is, akkor orvos! Egyrészt béna és szánalmas ez a "jelölgetősdi", másrészt veszélyes is. De gondolkodni mindig csak utólag jut eszedbe, mi? Örülj, ha nem lesz semmi baja, és máskor kerüld ezt a hülyeséget, ettől inkább szánalmasak vagytok...
2018. nov. 8. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Inkább örüljön a barátod hogy nem egyedül döglődik itthon.. Nincs ezzel semmi baj
2018. nov. 8. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Hozom a fokhagymát!
2018. nov. 8. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. Uhh hat ez eleg durva megmondom oszinten ezekrol nem igazan tudtam h ekkora baj lehet belole, de ha 2 napja nem lett baja akkor ez utan mar nem lesz igaz?
2018. nov. 8. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, mikor még én se tudtam ezekről egy csomószor szivogattuk/harapdaltuk egymás nyakát a párommal(puszta élvezetbol pl szeretkezes közben) és eddig még semmi bajunk nem lett belőle.

Amúgymeg ez egy tok szép halál lenne i think xD

2018. nov. 8. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha szerencsétek van nem lesz. Nekem se volt belőle soha semmi, mikor nem tudtuk mi is csinálgattuk. Bár őszintén eddig egy lány tudta hogyan kell. Ugye ez nem egy fájdalmas érzés lenne, hanem egy kellemes jó érzés. Nem is tudnám mihez hasonlítani, ha fáj akkor még rosszul is csináljátok.

De remélem máskor azért figyeltek.

2018. nov. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!