Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan udvaroljak egy nagyon csendes lánynak, ha feltehetően hallott rólam ezt-azt?
Nos, én saját hülyeségből 1x buktam, most nem részletezem, de marha voltam. Akkoriban volt 1 rossz társaságom is, mára már nem tartom velük a kapcsolatot, de lehet hallot rólam ezt-azt a lány.
Nagyon tetszik nekem, de szinte lehetetlen megközelíteni, azonnal leráz, pedig semmi utalást nem tettem rá, szinte barátkozni se akar velem. A külsőm normális, ápolt, rendben van a testalkatom is.
Őt nagyon ritkán látom másokkal, nagyon kis szelíd, csendes lány. Biztos vagyok benne, hogy kedves is, de ha beszélgetni akarok vele mindig talál valami indokot és elmegy a maga útjára.
Eléggé bánt, én semmi rosszat nem tettem neki.
A mi sulinkba jár, jóban vagyok pár osztálytársával, rajtuk keresztül próbáltam ismerkedni.
18 fiú, 16 lány
Hát, hogyha folyamatosan leráz, semmiképpen ne erőltesd rá magad, jó abból nem fog kisülni.
Ez van. Hülye voltál, most viselned kell a következményeit (nem baszogatni akarlak, ez csak tény)
Nem erőltettem, de megismerni se hagyja magát. Nincs valami amivel felkelthetném az érdeklődését?
Utolsó, épp ettem, majdnem félrenyeltem xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!