Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék barátot?
Tök aranyos lány vagyok, nem is vagyok hülye meg azért annyira csúnya sem, mégsincs pasim. Tény, hogy nem vagyok nagy itthonról eljárós ember, de na.
Tudtok olyan oldalt ahol lehet ismerkedni NORMÁLIS emberekkel? Nem társkereső, mint pl a Tinder, de nem is egy Anotalk féle. Anotalkon nincsenek is értelmes fiúk😂
Esetleg velem van a baj?
Fiatal vagyok még, igaz, de én már vágyom valakire. (Sajnos igényeim is vannak, nem tudom miért pedig bennem is van hiba)
Ertelmes válaszolat légyszi 😄
16/l
Hozzáteszem én is vágyok valakire, de nem olyan tipikus ribisen öltözködő magát kirlynőnek tartó kis szennyt, hanem egy normális elfogadó szerető lányt... Kíváncsiságból elmondhatnád kérdező az "igényeidet", tényleg csak kíváncsi vagyok :D
(Troll kommentek előtt, tényleg csak kíváncsi vagyok, ritkán beszélek másokkal, de nem fogok magyarázkodni:)
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!