Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adnátok esélyt, ha egy fiú leszólítana tömegközlekedési eszközön?

Háát, nekem elég fura
Ha látásból ismer csak, akkor az azt jelenti, hogy a külsőm jött be neki, nem a személyiségem. De lehet ilyen külső megfog a belső megtart alapon is gondolkodni, de az biztos hogy meglepődnék:DD

Ha szimpatikusnak találom és nagyjából velem egykorú, miért is ne? Lehet hogy jól sül el 😊
16/L

17 éves fiúként írom, hogy én keresem azokat a lehetőségeket amikor odamehetek ahhoz aki megtetszik, mert ha már rám mosolyog, vagy beszélgetünk egy jót, akkor csodássá tette a napom :D És remélhetőleg én is az övét
:D

Fiú vagyok, de azért elmesélem.
Valamelyik nap is a buszon egy helyes lány (oké, külföldi turista volt) útbaigazítást kért - először nem tőlem, mert nem közvetlen mellette álltam- aztán mikor leszállt mert mondták neki, hogy a másik irányba kell mennie, és én is leszálltam, akkor odamentem hozzá és mondtam neki, hogy ha siet, akkor ne busszal menjen vissza, hanem szálljon át vonatra és hamarabb odaér vagy fél órával. Még beszéltünk pár szót, aztán mindenki ment a dolgára.
Szóval nem minden pasi olyan, hogy csak ledönteni akarja a csinos lányokat amúgy ismeretlenül...
De igazat adok azoknak, akik a kihívó öltözködést felróják a lányoknak és ezért cserébe jogosnak érzik, hogy leszólíthatják őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!