Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetnek ilyen emberek/közösség? 17F
Egyre többen kérdezik az oldalon, hogy miért nincs senkijük... Talán azért mert nem igazi szeretetre vágytok, hanem csak akartok valakit magatok mellé.. Na én most pont olyan helyet keresek, ahol talán meg lehetne ismerni hozzám hasonló embereket. Én depressziós vagyok, és eléggé a végét járom, nem is értem miért próbálkozok, de a sok sablonszöveg elérte az eredményét... Biztos vannak még olyan emberek akik nem csak "divatból" akarnak valakit maguk mellé, hogy a 10millió facebook ismerős előtt "dicsekedjenek" valakivel, biztos vannak még hozzám hasonló elkeseredett emberek akik csak szeretetre vágynak csak 1 bizonyos valaki mellett. De hol? Tudom KB milyen lehet ez, akiket eddig megismertem és hasonlóak mint én, ők se aktívak sehol, se facebook se közösségi oldalak se IRL, akkor mégis hol találhat valaki ilyen lányokat? (Tudom, ha kifejezetten keresel valakit az erőltetett meg valószínűleg ez is csak egy fail, de hátha kapok egy jó ötletet, egy csoport vagy ilyesmi.)
Kösz ha végig olvastad, és ha hasonló vagy kitartás.
Gl
Élvezettel olvastam a korábbi, nagyívű hozzászólást és alapjában véve egyet is értek vele, de a te eseted lehet annyira speciális, hogy nem egészen illik rád.
Ismered a mesét a békáról, akit a királylány egy csókkal királyfivá változtatott? A szeretet-szerelem erejéről szól. Csodát tehet akár a végsőkig leromlott emberrel is.
Csakhogy a gyakorlati megvalósítása igen nehéz!
Ha azért vagy depressziós mert magányos vagy, akkor jót tenne egy szép kapcsolat, de ehhez olyan lány kellene, aki szintén a szeretethiány miatt depressziós. Ez az, amit, (akit) nehéz megtalálni.
Sok nő depressziós, akinek mindene megvan, körül dongják a férfiak, szerelmesek belé sokan, és gazdag is, mégis az öngyilkosságon töri a fejét. Ha ilyennel futsz össze, akkor ízekre szeditek egymást rövid idő alatt. Örökös veszekedés, vádaskodás, türelmetlenkedés és hasonlók.
Neked olyan lány kellene, aki olyan, mint te vagy, akinek a szereteten kívül semmi más nem hiányzik.
Hogy hol találod meg? Talán itt. Ez ugyan nem társkereső, de kérdezni szabad bármiről. Ha ide kiírod a lényeget, lehetőleg tömörebben, mint most... akkor talán lesz, aki válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!