Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátot?
Miért van az, hogy 16 évesen nem volt még barátom? Mindig az van, hogy vágyom valakire, aki szeret stb, de amikor lenne valaki, akkor egyszeruen vagy nem tetszik, vagy nem illünk össze szerintem, vagy hirtelen mégsem érzem magam készen, aztán marad a semmi. Szerintem elég bonyolult vagyok sajnos, de ezen hogy tudnék változtatni? Szerintem azért annyira ronda nem is vagyok😅
Légyszi segítsetek. Ja és sajnos nem is vagyok ez a nagyon eljárós típus bulikba:(
16/l
Én se ilyen vagyok. Biztos sokan vágynak erre mint ezek szerint mostmár te is. De túl sok a ribi és a páwa ahoz hogy tényleg SZERESSÉK egymást.. Ez a baj.. Nem csoda hogy belőlem is ez lett.. Ne menj bulizni, ne erőltess senkire semmit. És főbbképp ne a külsődre adj, annak semmi értelme, csak ribinek fognak nézni. Nem kell semink meg ilyenek. AZért szeressenek aki vagy. Remélem legalább te szerencsés leszel. Ne éld bele magad / ne add fel, hacsak nem akarsz te is majd a vagdosásba menekülni inkább... Gl
17f
Most tényleg megkérdezted, hogy 16, ismétlem, TIZENHAT évesen miért nem volt még barátod? Csak egy tipp, de mondjuk azért, mert fiatal vagy, és még van időd?:DD
Rengeteg a tiédhez hasonló kérdést tesznek fel a 14-17 éves lányok, és esküszöm, már én szégyellem, h egyidős vagyok veletek.
Nem, nem azt írom ezzel, h egy kis szűzies lányka vagyok, de könyörgöm. Tizenévesek vagyunk, olyan rohadt sok időnk van még arra, h találjunk magunknak valakit, ne legyünk már ennyire türelmetlenek, és főleg ne kezdjünk el valaki olyannal lenni a végén, aki alapjáraton szeret téged, viszont te csak lejjebb adtál az igényeidből, mert nincs más. Idő kérdése, mikor lesz pasid.
És ha már így leírtad, h hirtelen mindig visszakozol, szerintem még nem is vagy egy párkapcsolat fenntartására elég érett, így nincs is sok értelme bánkódni azon, miért nincs fiú az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!