Hogy találok antiszociális barátot?
Figyelt kérdés
Én is antiszociális vagyok
olyan barátot keresek aki az egészet látja nem pedig csak egy részét
Béléscsaba és környékén
2018. máj. 14. 16:55
1/6 anonim válasza:
Sehogy, mert aki antiszoc, az nem barátkozik senkivel, még más antiszoccal sem.
Ha te mégis barátkozni akarsz, akkor nem vagy antiszoc, tehát ne is antiszoc barátokat keress.
2/6 anonim válasza:
Tudod mit jelent, hogy antiszociális?
3/6 anonim válasza:
Régebben én is sokáig antiszociális (vagy aszociális?) voltam, de valami miatt ez megváltozott. Most én is szeretnék barátokat szerezni, de nincs egy sem :( Sajnos messze lakok tőled.
4/6 anonim válasza:
#1-nél a ponty, ez így eleve bukta, de te is kevered az antiszocot az aszoccal. :D
5/6 anonim válasza:
Ha antiszociális lennél sok barátod lenne, aok buliba járnál, ismert lennél és ott rontanát mások lelkét, te max asszociális vagy.
6/6 anonim válasza:
Vagy simán szociofób: Akarna barátkozni, csak egyszerűen nem megy neki, mert nem társasági ember, zárkózott, tart az emberektől, képtelen feloldódni közöttük... ezért maradt a magányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!